Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη 5-0: Και ο Χάαλαντ τον χαβά του (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να εντυπωσιάζει και δεν είχε πρόβλημα να διευρύνει το αήττητο σερί της στους 12 αγώνες! Το δικό του σερί με γκολ συνέχισε και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος με τα δύο που έβαλε στην Κοπεγχάγη, έφτασε τα πέντε στην διοργάνωση!

Η Μάντσεστερ Σίτι, που αγνοεί την ήττα από τις 30 Ιουλίου, δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 3/3 στο Champions League με το εμφατικό 5-0 επί της Κοπεγχάγης.

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ των «πολιτών» μπήκε φουριόζος και δεν είχε όρεξη για αστεία. Στο 7ο λεπτό έκανε γκολ την πάσα του Κανσέλο και στο 32′ ήταν στο σωστό σημείο για το 2-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Νταβίτ Κοτσολάβα έβαλε αυτογκόλ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Σίτι στο δεύτερο μισό έβγαλε το… πόδι από το γκάζι αλλά ακόμη και σβηστά βρήκε δύο ακόμη τέρματα. Ο Ριγιάντ Μαχρέζ πήρε την μπαγκέτα από τον Χάαλαντ και με δύο πανέμορφα γκολ στο 55′ και το 76′ διαμορφώθηκε το τελικό 5-0. Στο πρώτο χρίστηκε σκόρερ, στο δεύτερο έδωσε την πάσα στον Άλβαρες.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Κανσέλο (57′ Λιούις), Λαπόρτ, Σέρτζιο Γκόμεθ, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα (66′ Γουίλσον-Έσμπραντ), Γκρίλις, Μαχρέζ, Άλβαρες, Χάαλαντ (46′ Πάλμερ)

Κοπεγχάγη: Γρκάμπαρα, Κρίστιανσεν, Χοτσολάβα, Βάβρο, Ντικς (66′ Άνκερσεν), Λεράγκερ (79′ Σόρενσεν), Γιοχάνεσον, Στάμενιτς, Νταραμί (56′ Χάραλντσον), Κλάεσον (66′ Μουκάιρου), Καραμόκο (46′ Λουντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.