Λίβερπουλ – Ρέιντζερς 2-0: Απαντήσεις με Αλεξάντερ – Άρνολντ και Σαλάχ (hls)

Η Λίβερπουλ κέρδισε εύκολα τη Ρέιντζερς 2-0 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα νοκ - άουτ με δύο παίκτες που είχαν δεχτεί κριτική τον τελευταίο καιρό.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε τη δεύτερη σερί νίκη της στον όμιλο και επέστρεψε στα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά την γκέλα στο πρωτάθλημα με την Μπράιτον, ενώ οι Σκωτσέζοι έμειναν άποντοι και χωρίς γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νούνιες στο 3′.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν τελικά το σκορ στο 7ο λεπτό, όταν ο Αλεξάντερ – Άρνολντ εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ εκτός περιοχής, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΜακΓκρέγκορ. Ο σκόρερ πανηγύρισε έντονα, καθώς είχε υποστεί σκληρή κριτική το τελευταίο διάστημα, λόγω κυρίως των αμυντικών του αδυναμιών.

Ο τερματοφύλακας της Ρέιντζερς, ήταν πρωταγωνιστής του ματς στη συνέχεια του α’ μέρους, σώζοντας αρκετές φορές την εστία του σε ευκαιρίες των Ντίας και – κυρίως – Νούνιες.

Παρόμοιο ξεκίνημα για τους «ρεντς» και στο β’με τον Ντίας να κερδίζει νωρίς πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κινγκ και τον Σαλάχ να κάνει το 2-0 από τη «βούλα» στο 53′, για το δέκατό του γκολ στις ισάριθμες τελευταίες εμφανίσεις στη διοργάνωση. Ο Αιγύπτιος επανήλθε έτσι στο γκολ μετά από ένα διάστημα κακών εμφανίσεων, κυρίως στο πρωτάθλημα.

Η Ρέιντζερς προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει με τις αλλαγές της, όμως στο 85′ ο Τσιμίκας έσωσε βέβαιο γκολ μπροστά στην εστία του Άλισον σε προσπάθεια του Ματόντο, ενώ ο Τσόλακ καρακοδούσε.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον – Αλεξάντερ – Άρνολντ (90+3′ Γκόμεζ), Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Τσιμίκας – Χέντερσον (69′ Φαμπίνιο), Τιάγκο (80′ Μίλνερ)- Σαλάχ, Ζότα (69′ Φιρμίνο), Ντίας, – Νούνιες (80′ Έλιοτ).
Ρέιντζερς (Φαν Μπρόνκχορστ): ΜακΓκρέγκορ – Ταβέρνιερ, Γκόλντσον, Μ. Ντέιβις (81′ Καμάρα), Κινγκ, Μπάρισιτς – Τίλμαν (66′ Σακάλα), Λούντστραμ, Σ. Ντέιβις (66′ Τζακ), Κεντ (81′ Ματόντο) – Μορέλος (73′ Τσόλακ).

Τα αποτελέσματα στον 1ο Όμιλο (3η Αγωνιστική):

Άγιαξ – Νάπολι 1-6

Λίβερπουλ – Ρέιντζερς 2-0

H βαθμολογία:

ΘέσηΟμάδαΑγ.Τερ.Β.
1.Νάπολι313-29
2.Λίβερπουλ35-56
3.Άγιαξ36-83
4.Ρέιντζερς30-90

Η επόμενη Αγωνιστική (12/10):

Ρέιντζερς – Λίβερπουλ

Νάπολι – Άγιαξ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.