Champions League: Αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης εκτός Ευρώπης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "The Athletic" τα σημαντικότερα στελέχη συλλόγων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επιθυμούν τη διεξαγωγή αγώνων του Champions League σε ΗΠΑ, Κίνα και Μέση Ανατολή.

Σενάρια περί διεξαγωγής αγώνων του Champions League εκτός Ευρώπης αναφέρει ένα δημοσίευμα της “The Athletic”. Υψηλόβαθμα στελέχη των ευρωπαϊκών συλλόγων θέλουν να διεξαχθούν παιχνίδια σε ΗΠΑ, Κίνα και Μέση Ανατολή, έτσι ώστε φίλοι των ομάδων από αυτές τις χώρες να έρθουν κοντά με τα αγαπημένα του κλαμπ.

Μια πρώτη επιλογή είναι η διεξαγωγή του Super Cup μακριά από τη “Γηραιά Ήπειρο”. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση συλλόγων (ECA) δημοσίευσε μία έρευνα, η οποία έδειξε ότι το 34% των φιλάθλων της “στρογγυλής θεάς” στην Κίνα και το 28% στις ΗΠΑ επηρεάστηκαν από μια σημαντική διοργάνωση ή γεγονός για να αρχίζουν να παρακολουθούν το άθλημα.

Παράλληλα η ισπανική εφημερίδα «As» αποκάλυψε ότι οι Aμερικάνοι θέλουν να φιλοξενήσουν τελικό του Champions League στις ΗΠΑ. Αυτή την προοπτική αντιμετωπίζουν θετικά τόσο η UEFA όσο και η ECA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.