Τσέλσι – Σάλτσμπουργκ 1-1: Μπήκε σε περιπέτειες (hls)

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της Τσέλσι με την Σάλτσμπουργκ και οι "μπλε" μπαίνουν νωρίς σε περιπέτειες καθώς έμειναν πίσω στην βαθμολογία του 5ου ομίλου

Νέα απώλεια βαθμών για την Τσέλσι. Μετά την εκτός έδρας ήττα που υπέστησαν οι “μπλε” στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (1-0), το βράδυ της Τετάρτης στραβοπάτησαν εκ΄ νέου, αυτή τη φορά στην έδρα τους καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σάλτσμπουργκ. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τον Γkρέϊαμ Πότερ να κάνει ποδαρικό με το… αριστερό στον πάγκο των Λονδρέζων.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 3ο μόλις λεπτό της επανάληψης με σκόρερ τον Στέρλινγκ. Σε ένα από τα ελάχιστα αμυντικά τους λάθη, δέχτηκαν την ισοφάριση στο 75΄ με γκολ που πέτυχε ο Οκαφόρ.

Τσέλσι (Γκρέιαμ Πότερ): Κέπα, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα (81’ Ζίγιεχ), Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια, Κόβασιτς (81’ Γκάλαχερ), Ζορζίνιο, Μάουντ, Χάβερτς (66’ Λόφτους-Τσικ), Ομπαμεγιάνγκ (66’ Μπρόγια), Στέρλινγκ (84’ Πούλισικ)

Ζάλτσμπουργκ (Ματίας Γιάισλε): Κον, Ντέντιτς, Μπερνάρντο, Πάβλοβιτς, Ούλμερ, Σάιβαλντ, Καπάλντο, Κιάεργκααρντ (46’ Γκούρνα-Ντουάτ), Σούσιτς (70’ Καμερί), Σέσκο (70’ Αντάμου) Όκαφορ (85’ Κοϊτά)


Βαθμολογία (2 αγων.) 5ος όμιλος

1. Μίλαν 4
2. Ντ. Ζάγκρεμπ 3
3. Σάλτσμπουργκ 2
4.Τσέλσι 1

Επόμενη (5/10) αγωνιστική

Σάλτσμπουργκ – Ντ. Ζάγκρεμπ
Τσέλσι – Μίλαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.