Κβαρατσκέλια: «Δε σημαίνει τίποτα η νίκη με τη Λίβερπουλ…»

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια, όσο αθόρυβα ήρθε το καλοκαίρι στη Νάπολι, τόσο θόρυβο έχει δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα, μετά το εκπληκτικό του ξεκίνημα στη Νάπολι. Συνολικά σε επτά παιχνίδια σε Serie A και Champions league, ο αριστεροπόδοαρος Γεωργιανός, μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ.

Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στην κορυφή της της Serie A με 14 βαθμούς σε έξι αγώνες (μαζί με Αταλάντα και Μίλαν) και θα αντιμετωπίσουν τη Ρέιντζερς την Τετάρτη, στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη, αλλά έχει προγραμματιστεί εκ νέου, μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.
«Το να παίξεις στο Champions League είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ ήταν ξεχωριστό και η νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δείχνει τι είναι ικανή να κάνει αυτή η ομάδα. Όχι απλά επειδή κερδίσαμε, αλλά με τον τρόπο που φτάσαμε στη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός Γεωγριανός στην εφημερίδα Daily Record.

«Το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ ήταν ένα αποτέλεσμα που το απολαύσαμε, αλλά δεν σημαίνει τίποτα για το επόμενο παιχνίδι με τη Ρέιντζερς. Έχει πονέσει από την ήττα κόντρα στον Άγιαξ και στην έδρα τους, μπροστά στους οπαδούς τους, θα θέλουν να πάρουν τη νίκη. Θα υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Η Νάπολι θα ταξιδέψει στη Σκωτία χωρίς τους τραυματίες Oσιμεν και Ντέμε, αλλά o Σπαλέτι ελπίζει, ότι ο Λοσάνο να αναρρώσει εγκαίρως για τον αγώνα. Ο διεθνής Μεξικανός δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα λόγω γρίπης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.