Ο …αρχηγός είναι αλλιώς! (video)

Με γκολ του βετεράνου αρχηγού της Μάρκο Στρέλερ, η Βασιλεία κέρδισε τη Λίβερπουλ 1-0 εντός έδρας και την απειλεί για τα καλά στη μάχη για τη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου.

Με γκολ του βετεράνου αρχηγού της Μάρκο Στρέλερ, η Βασιλεία κέρδισε τη Λίβερπουλ 1-0 εντός έδρας και την απειλεί για τα καλά στη μάχη για τη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου.

Οι Ελβετοί που τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει μεγάλους μπελάδες στις αγγλικές ομάδες όπως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι (αλλά και την ίδια τη Λίβερπουλ παλαιότερα), πήραν την πρώτη τους νίκη στο γκρουπ μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Ρεάλ, υποχρεώνοντας στην πρώτη ήττα τους «ρεντς» που είχαν κερδίσει αρχικά τη Λουντογκόρετς.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 52ο λεπτό ο 33χρονος Στρέλερ, που ήταν στη σωστή θέση για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από επέμβαση του Μινιολέ σε κεφαλιά του Σκρτελ μετά από κόρνερ του Τσάκα!

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς τον Στάριτζ ήταν αναποτελεσματική επιθετικά, παρ’ ότι είχε προσπάθειες στα δίχτυα από τους Μπαλοτέλι και Στέρλινγκ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Ο Τζέραρντ είχε ένα καλό φάουλ προς το τέλος, αλλά η Βασιλεία κράτησε το πολύτιμο προβάδισμα.


Bασιλεία – Λίβερπουλ 1-0
Τσάμπιονς Λιγκ 2014-15 – 2ος Όμιλος – 2η Αγωνιστική

Γκολ: 52′ Στρέλερ
Διαιτητής: Έρικσον (Σουηδία).
ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Σόουζα): Βάτσλικ – Τσάκα, Σχερ, Σούτσι, Σαφάρι (9′ Γκονζάλες) – Εμπολό  (81′ Καλά), Ντιέ, Φράι, Ελνενί, Χαμουντί (92′Tσούφι) – Στρέλερ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Ρότζερς): Μινιολέ – Μανκίγιο, Λόβρεν, Σκρτελ, Ενρίκε – Χέντερσον, Τζέραρντ, Μάρκοβιτς (81′ Λάμπερτ) – Στέρλινγκ, Κουτίνιο (70′ Λαλάνα), Μπαλοτέλι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.