Τα χρειάστηκε αλλά νίκησε (video)

Η Λουντογκόρετς αιφνιδίασε και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να βρίσκει όμως τον τρόπο και με τον Μπενζεμά να φεύγει με 1-2 από τη Βουλγαρία.

Η Λουντογκόρετς αιφνιδίασε και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να βρίσκει όμως τον τρόπο και με τον Μπενζεμά να φεύγει με 1-2 από τη Βουλγαρία.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν χωρίς φόβο στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι την άνευρη Ρεάλ, προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό. Ο Αρμπελόα έκανε κεφαλιά προς τα πίσω μετά το κόρνερ του Μότι και με δεύτερη κεφαλιά ο Μαρσελίνιο έδωσε προβάδισμα στους Βούλγαρους (1-0).


Οι Ισπανοί αφυπνίστηκαν και έχασαν την κλασικότερη των ευκαιριών για να ισοφαρίσουν στο 11′ όταν ο Στογιάνοφ νίκησε τον Ρονάλντο από τα 11 βήματα και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του.


Ότι δεν κατάφερε ο Ρονάλντο στο 11ο λεπτό, το έκανε στο 25′ κι αφού πρώτα κέρδισε ένα (τουλάχιστον) αμφιλεγόμενο πέναλτι. Ο Πορτογάλος αυτή τη φορά ήταν εύστοχος και έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια (1-1).


Το σκορ έδειχνε να μην αλλάζει, αλλά ο Μπενζεμά ήταν αυτός που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των «μερένχες». Ο Μαρσέλο σέντραρε από αριστερά και ο Γάλλος με κοντινή προβολή χάρισε το δεύτερο τρίποντο στην ομάδα του Αντσελότι.


Η Ρεάλ απολαμβάνει πλέον την κορυφή του 2ου ομίλου με 6 βαθμούς, ενώ Βασιλεία και Λίβερπουλ ακολουθούν με 3, με τη Λουντογκόρετς να είναι ουραγός χωρίς πόντο.


Λουντογκόρετς (Γκιόργκι Ντερμεντζίεφ): Στογιάνοφ, Α. Αλεξάντροφ, Μότι, Μίνεφ, Καϊσαρά, Μ. Αλεξάντροφ (82΄ Μισιντιάν), Εσπίνιο (82΄ Ανίτσε), Αμπάλο, Ντιάκοφ, Μπέζακ, Μαρσελίνιο (70΄ Βάντερσον)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Μπέιλ, Μόντριτς (73΄ Κρόος), Ίσκο (76΄ Χάμες Ροντρίγκες), Ιγιαραμέντι, Ρονάλντο, Ερνάντεζ (67΄ Μπενζεμά)

Η βαθμολογία (2 αγώνες):


1) Ρεάλ Μαδρίτης 6 (7-2)
2) Λίβερπουλ 3 (2-2)
3) Βασιλεία 3 (2-5)
4) Λουντογκόρετς 0 (2-4)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.