Κοπεγχάγη-Τραμπζονσπόρ 2-1: O Μπακασέτας κρατά “ζωντανούς” τους Τούρκους (hls)

Με τον Μπακασέτα να σκοράρει στο 79', η Τραμπζονσπόρ ηττήθηκε μεν 2-1 στο "Πάρκεν" από την Κοπεγχάγη του Ζέκα, ωστόσο μένει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση.

Η Κοπεγχάγη για 79 λεπτά είχε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, καθώς κέρδιζε 2-0 την Τραμπζονσπόρ, όμως σε εκείνο το σημείο “χτύπησε” ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος μείωσε στο τελικό 2-1 που αφήνει… ορθάνοικτη την πόρτα των ομίλων στην τουρκική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στην πρώτη τους τελική στο ματς, καθώς στο 9ο λεπτό ο Κλαέσον με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 1-0.

Μετά από τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, οι Δανοί έφτασαν και σε δεύτερο γκολ όταν από κόρνερ και κεφαλιά του Βάβρο, ο Λέραγκερ στο δεύτερο δοκάρι με κοντινή προβολή έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Η τουρκική ομάδα κατάφερε και επέστρεψε στο παιχνίδι της πρόκρισης χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Τάσος Μπακασέτας στο 79ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα των Δανών.

Για την Κοπεγχάγη, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Ζέκα, ενώ για την τουρκική ομάδα σε όλο το ματς έπαιξε ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ ο Μανώλης Σιώπης αντικαταστάθηκε στο 58ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.