Ταξίδι στο… άγνωστο

Από τη Βουλγαρία περνά ο δρόμος της Ρεάλ για την υπεράσπιση του τίτλου της, με τη «βασίλισσα» να φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τη Βουλγαρία περνά ο δρόμος της Ρεάλ για την υπεράσπιση του τίτλου της, με τη «βασίλισσα» να φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45, Novasports 7). Μετά το άνετο 5-1 επί της Βασιλείας στην πρεμιέρα, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους για να «καθαρίσουν» όσο πιο νωρίς γίνεται την πρωτιά στο γκρουπ.


Η Λουντογκόρετς ετοιμάζεται για το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο, ωστόσο, θα διεξαχθεί στη Σόφια και όχι στο «σπίτι» της. Οι Βούλγαροι έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στα προκριματικά, αλλά και στο «Άνφιλντ», όπου για την 1η αγωνιστική ηττήθηκαν 2-1 από τη Λίβερπουλ με γκολ στις καθυστερήσεις.


Σε κάθε περίπτωση, όμως, απέναντι στη Ρεάλ δεν μπορούν να περιμένουν και… πολλά και κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν του «διπλού» θα αποτελέσει έκπληξη. Εκτός ο Μπαρτέ και αμφίβολος ο Τερζίεφ για τους γηπεδούχους, χωρίς Χεσέ και Κεντίρα η «βασίλισσα».


Αμφίρροπο ματς στην Ελβετία
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βασιλεία φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» (21:45, novasports 1). Οι Ελβετοί θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να αφήσουν πίσω τη συντριβή από τη Ρεάλ, ενώ οι Άγγλοι μετά το αγχωτικό 2-1 επί της Λουντογκόρετς, αν καταφέρουν να φύγουν αλώβητοι θα κάνουν μεγάλο βήμα πρόκρισης.


Ο Ντίας παραμένει τιμωρημένος για τους γηπεδούχους και τη θέση του θα πάρει ένας από τους Ντιέ, Ελ Νενί. Χωρίς Τσαν, Άλεν, Τζόνσον, Φλάναγκαν και Στάριτζ οι «κόκκινοι» και με αμφίβολο τον Σακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.