Ολυμπιακός: Πανέτοιμοι για την πρόκριση οι “ερυθρόλευκοι”

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα στη ρεβάνς του 1-1 της πρώτης αναμέτρησης και θέλει να “σφραγίσει” το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (22:00).

Οι Πειραιώτες καλούνται να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα, συγκριτικά με το πρώτο ματς στο Ισραήλ και να πανηγυρίσουν την πρόκριση, έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 στο συγκεκριμένο ματς. Ο Βατσλίκ θα καθίσει στην εστία, με τους Μανωλά και Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρέαμπτσιουκ και Βρσάλικο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Κανέ να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Μασούρας, Ζινκερνάγκελ και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη πλευρά, η ισραηλινή ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τους Κοέν, Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Πλάνιτς, Κορνού, Τσέρι, Φανί, Μοχάμεντ, Ατζιλί, Χαζίζα και Πιέρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνιελ Στεφάνσκι (Πολωνία), με βοηθούς τους Ντόουλ Γκόλις και Μίχαλ Ομπούκοβιτς. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τόμας Βάιντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.