Ολυμπιακός: Από που προκύπτει η σιγουριά Μαρτίνς για τη Μακάμπι;

Αυτή η φράση είναι μόνιμα στα χείλη του Πέδρο Μαρτίνς! Τι γνωρίζει περισσότερο;

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εκφράσει επανειλημμένα τη σιγουριά του σχετικά με την ετοιμότητα του Ολυμπιακού στο προσεχές παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα (20/07, 20.00, MC LIVE Novasports.gr) για τον β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Όλα αυτά εν μέσω προβληματισμού εξαιτίας της εικόνας της ομάδας του Ολυμπιακού στα φιλικά, αλλά και με τις μεταγραφές να μην έχουν ολοκληρωθεί. “Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος” και αντίστοιχα όσα γνωρίζει ένας προπονητής, συνήθως δεν μοιράζονται με τους πολλούς.

Το δείγμα γραφής της Μακάμπι έρχεται απ’ τα περσινά παιχνίδια, αλλά και από δύο ήττες στα φιλικά της φετινής προετοιμασίας με Μαλίν και Φίτεσε. Βέβαια το Σάββατο (16/07) που έρχεται το τμήμα scouting των Πειραιωτών, θα έχουν την ευκαιρία να αναλύσουν τη Μακάμπι στον τελικό του Super Cup του Ισραήλ, απέναντι στη Χαποέλ Μπερ – Σεβά. Από τα στοιχεία που ήδη είναι γνωστά μιλάμε για μια ομάδα με αποτελεσματικότητα στην επιθετική γραμμή, αρκετά τρεξίματα στο κέντρο, αλλά και μεγάλα κενά στην άμυνα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εξελιχθεί σε μετρ των προκριματικών γύρων και των προκρίσεων για τον Ολυμπιακό. Εκτός λοιπόν απ’ το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, κατέχει και το ψυχολογικό. Γνωρίζει πως πρέπει να παραταχθεί μια ομάδα πνευματικά, πόσους και ποιους παίκτες πρέπει να κρατάει σε εγρήγορση. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν χωρίς να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του στο χορτάρι, κράτησε τα εν Ελλάδι σκήπτρα χάρη στην αποτελεσματικότητα του.

Οι παραπάνω παράγοντες λοιπόν έχουν να κάνουν με την ποιότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού, τη χημεία στους κόλπους της ομάδας και την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς στο μέταλλο της ομάδας του. Η εικόνα της Μακάμπι έρχεται δεύτερη. Ο Μαρτίνς θα καλοδεχτεί την ανάλυση της Μακάμπι, ωστόσο αυτό που τον κάνει σίγουρο για την εικόνα του Ολυμπιακού στα δυο απαιτητικά παιχνίδια, είναι οι ποδοσφαιρικές σταθερές που έχει χτίσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο λιμάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.