UEFA: Για όλα φταίνε τα πλαστά εισιτήρια του τελικού

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία υποστηρίζει πως τα πλαστά εισιτήρια του τελικού ευθύνονται για τα όσα συνέβησαν έξω από το “Σταντ Ντε Φρανς” και άφησαν εκτός τελικούς αρκετούς φιλάθλους της Λίβερπουλ.

Οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας ζήτησαν από την UEFA να ξεκινήσει άμεσα έρευνες για να διαπιστωθεί το πως ξεκίνησαν τα επεισόδια και για ποιο λόγο δεν κατάφεραν να βρεθούν στις εξέδρες, πολλοί φίλαθλοι της αγγλικής ομάδας, οι οποίοι είχαν εισιτήριο. Η UEFA παραδέχτηκε πως οι γαλλικές αρχές έκαναν χρήση χημικών κατά των φιλάθλων, που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο και πως τα πλαστά εισιτήρια μπλόκαραν του τουρνικέ του γηπέδου, με αποτέλεσμα να υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην είσοδο των φιλάθλων και παράλληλα να αργήσει η έναρξη του τελικού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Τα τουρνικέ μπλόκαραν από χιλιάδες οπαδούς που είχαν αγοράσει πλαστά εισιτήρια. Αυτό δημιούργησε συσσώρευση οπαδών που προσπαθούσαν να μπουν μέσα στο γήπεδο. Ως αποτέλεσμα, η έναρξη καθυστέρησε κατά 35 λεπτά για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί με γνήσια εισιτήρια να δουν τον τελικό. Καθώς ο αριθμός των οπαδών αυξανόταν, η αστυνομία τους διέλυσε με δακρυγόνα και μακριά από το γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.