Champions League: Η σεζόν τελειώνει με τη στέψη στο Παρίσι

Στον αγωνιστικό χώρο του “Παρκ Ντε Πρενς”, οι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ θα παλέψουν για το στέμμα της πρωταθλήτρια Ευρώπης (22:00).

Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν στον τελικό του Champions League, τέσσερα χρόνια μετά τον τελικό του Κιέβου, όταν οι “μερένχες” είχαν επικρατήσει. Τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων στρέφονται στον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, μετά τον Άκη Ζήκο, ο οποίος θα αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης. Οι Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.

Οι “κόκκινοι” αναμένεται να παραταχθούν με τον Άλισον στην εστία και τους ΑλεξάντερΆρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ και Ματίπ στην άμυνα. Οι Χέντερσον, Φαμπίνιο και Τιάγκο θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Σαλάχ, Μανέ και Ζότα να είναι οι τρεις της επίθεσης. Από την άλλη πλευρά, οι “μερένχες” αναμένεται να παραταχθούν με τον Κουρτουά στην εστία και τους Καρβαχάλ, Μεντί, Μιλιτάο και Αλάμπα στην άμυνα. Οι Καζεμίρο, Κρος και Μόντριτς θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ροντριγκάο, Βινίσιους και Μπενζεμά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.