Τσεφέριν: «Έχω αμφιβολίες για τον κανoνισμό του χεριού…»

Για τη λειτουργία του VAR στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις και τα παράπονα που υπάρχουν για τις παραβάσεις του χεριού μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόδρος της UEFA.

Συγκεκριμένα ο Αλεξάντερ Τσεφέριν παραχώρησε συνέντευξη στην «AS», στεκόμενος στο πως έχει βοηθήσει το ποδόσφαιρο το VAR, αλλά και τις ενστάσεις που έχει για τον κανονισμό του χεριού!

«Το VAR λειτουργεί σε αγώνες της UEFA. Στο Euro ήταν πολύ καλό, το ίδιο και στο Champions League και στο Europa League. Το μόνο πράγμα για το οποίο έχω αμφιβολίες είναι ο κανόνας του χεριού. Έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών περίεργων καταστάσεων, όπως όταν η μπάλα χτυπάει έναν παίκτη στο κεφάλι και μετά πηγαίνει στο χέρι του.

Για παράδειγμα, ο Φίγκο μου είπε κάποτε ότι αν υπήρχαν αυτοί οι κανόνες όταν ήταν παίκτης, θα έπρεπε να πετάξει την μπάλα στο χέρι του αντιπάλου για να κερδίσει φάουλ. Είναι δύσκολο για τους παίκτες αν τιμωρείται κάθε επαφή με το χέρι. Που να τα βάλουν; Δεν μπορείτε να παίξετε με τα χέρια σας πίσω από την πλάτη σας. Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει και πρέπει να το συζητήσουμε περισσότερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.