Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ 2-3: Ραντεβού στο Παρίσι (vids)

Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ δεν ήταν εκεί και βρέθηκε να χάνει 2-0. Στα αποδυτήρια ο Κλοπ συνέφερε τους παίκτες του και με την ανατροπή τους δευτέρου ημιχρόνου η Λίβερπουλ νίκησε 3-2 την Βιγιαρεάλ εκτός έδρας και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Ραντεβού στον Παρίσι.

Fuerza, Juego, Corazon, Alma y Vida

Δύναμη, Παιχνίδι, Καρδιά, Ψυχή και Ζωή… Αυτά κατέθεσε στο πρώτο ημίχρονο στο Θεράμικα η Βιγιαρεάλ και η Λίβερπουλ απλά κοιτούσε.

Κοιτούσε το υποβρύχιο να την παίρνει μαζί της στον βυθό. Αποσβολωμένη, χάνοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες, πασάροντας την μπάλα στο αστείο 68% σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε την κατοχή.

Η Βιγιαρεάλ έτρεξε σχεδόν τρία χιλιόμετρα παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκε δύο γκολ από παίκτες που δεν είχαν σκοράρει ξανά στο Champions League τον Ντιά (3′) και τον Κοκλέν (41′) και τα δύο από ασίστ του Καπού.

Η Λιβερπουλ έφτιαξε δύο τελικές προσπάθειες και καμία δεν βρήκε εστία. Το ερωτηματικό ήταν αν θα μπορούσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ γιατί η Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να παίξει χειρότερα.

Στις πλάτες του Ντίαζ

Η απάντηση ήταν όχι… η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμο γιατί βελτιώθηκε αρκετά και η Λίβερπουλ και σε αυτό βοήθησε σημαντικά η είσοδος του Λουίς Ντίαζ στην ανάπαυλα αντί του Ντιόγο Ζότα καθώς πλέον υπήρχε παίκτης με ενέργεια στο γήπεδο.

Η Λίβερπουλ ανέβασε ταχύτητα, έκλεισε την Βιγιαρεάλ στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Είχε δοκάρι με σουτ του Αλεξάντερ-Άρνολντ (55′) και μεγάλη ευκαιρία με τον Ντίαζ (57′).

Η ανατροπή άρχισε τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Φαμπίνιο βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά από ωραία συνεργασία και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ρούλι (61′) για το 2-1.

Ο Ντίαζ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 μετά από εξαιρετική σέντρα του Αλεξάντερ-Άρνολντ (67′) και ο Μανέ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 74ο λεπτό αφού απέφυγε και τον Ρούλι για να σκοράρει σε κενή εστία.

Οι γηπεδούχοι εκνευρίστηκαν και άρχισαν το δυναμικό παιχνιδι με αποτέλεσμα την κόκκινη κάρτα του Καπού στο 86ο λεπτό. Το φινάλε είδε την Λίβερπουλ να ηρεμεί και να φτάνει στην νίκη που την στέλνει στον δέκατο τελικό της ιστορίας της, στην αναζήτηση για το έβδομο τρόπαιο.

Βιγιαρεάλ (4/4/2) : Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ (79′ Οριέ), Πάου, Εστουπινιάν – Λο Σέλσο, Παρέχο, Καπού, Κοκλέν (67′ Πεδράθα) – Τζεράρ Μορένο (67′ Τσουκουέζε), Ντιά (79′ Αλκάθερ)

Λίβερπουλ (4/3/3) : Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (80′ Τσιμίκας) – Φαμπίνιο (84′ Μίλνερ), Κεϊτά (79′ Χέντερσον), Τιάγο (80′ Τζόουνς) – Σαλάχ, Ζότα (46′ Ντίαζ), Μανέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.