Βιγιαρεάλ: Ο Έμερι προειδοποιεί τη Λίβερπουλ εν όψει της ρεβάνς

Ο Ουνάι Έμερι τόνισε πως η Βιγιαρεάλ θα παρουσιαστεί καλύτερη στη ρεβάνς του “Μαδριγάλ” και πως θα πιέσει για την ανατροπή.

Ο Ισπανός τεχνικός του “κίτρινου υποβρυχίου” αναφέρθηκε στην ήττα 2-0 της ομάδας του στο “Άνφιλντ” και έδειξε να μην είναι ευχαριστημένος με τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του.

Αρχικά, ο Έμερι δήλωσε: “Δε δικαιούμασταν κάτι παραπάνω Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τη νίκη τους, επειδή την άξιζαν. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά, αλλά δεν πετύχαμε κάτι στην αντεπίθεση και στο τρανζίσιον. Είχαν 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά τους κρατήσαμε. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο ημίχρονο. Το 2-0 είναι μια καλή διαφορά για εκείνους”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός προπονητής συμπλήρωσε: “Για εμάς δεν είναι καλό αποτέλεσμα, όμως θα προσπαθήσουμε και θα ονειρευτούμε κάτι διαφορετικό στην έδρα μας, με τους φιλάθλους μας. Το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας θα είναι πολύ διαφορετικό από το αποψινό. Είναι δύσκολο. Μετά το 2-0 μπορείς να προσπαθήσεις να ψάξεις για ένα γκολ κι εμείς το κάναμε, αλλά όταν είχαν χώρους για το τρανζίσιον και με την ταχύτητα ορισμένων παικτών που έχουν. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα, να αλλάξουμε κάτι, ίσως τακτικά και πιστεύω ότι θα υποφέρουν περισσότερο από απόψε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.