Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: “Ανοιχτοί λογαριασμοί” στο ματς της χρονιάς! (vids)

Στη ματσάρα της σεζόν, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας με 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Τέτοια ματσάρα δεν ξανάγινε στο φετινό Champions League. Ο πρώτος ημιτελικός της διοργάνωσης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το… κάτι άλλο και οι “Πολίτες” κερδίζοντας 4-3 τους “Μερένχες” στο “Έτιχαντ”, απέκτησαν μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό που θα γίνει στο “Σαντ ντε Φρανς”.

Απίθανη η Σίτι, έριξε στα… σκοινιά τους Μαδριλένους, οι οποίοι άντεξαν στο “σφυροκόπημα” εξαιτίας της ποιότητας του σπουδαίου Μπενζεμά.

“Δαιμονισμένη” εκκίνηση

Mε το πόδι πατημένο στο… γκάζι μπήκε η Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι, σκοράροντας μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά από υπέροχη ασίστ του Μαχρέζ, ο Ντε Μπρόινε έκανε την κεφαλιά “ψαράκι” και άνοιξε το σκορ. Προτού η Ρεάλ Μαδρίτης προλάβει να αντιδράσει, ήρθε και… δεύτερο χτύπημα. Στο 11ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζεσούς εκμεταλλεύτηκε το απίθανο κενό που υπήρξε στην άμυνα της “Βασίλισσας” και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0!

Οι “Πολίτες” έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα στο 25ο λεπτό. Οι παίκτες της Σίτι βγήκαν στην κόντρα επίθεση και ο Μαχρέζ αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Φόντεν, προτίμησε να σουτάρει και να αστοχήσει.

Η Ρεάλ… συνήλθε από το σοκ και έχασε ευκαιρία στο 30ο λεπτό με πλασέ του Μπενζεμά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γάλλος σταρ της “Βασίλισσας” βρήκε στόχο. Ο Μπενζεμά έκανε εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή και μείωσε σε 2-1 για τους Μαδριλένους, οι οποίοι έχασαν ευκαιρία με τον Ροντρίγκο στο 35ο λεπτό για να ισοφαρίσουν!

Στο τέλος… χτυπάει ο Μπενζεμά

Το δεύτερο μέρος έμοιαζε με… ριπλέι του πρώτου, καθώς η Σίτι μπήκε και πάλι… φουριόζα και έχασε απίθανη ευκαιρία στο 48ο λεπτό. Σε κόντρα επίθεση ο Μαχρέζ πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ για να δει τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι των Μαδριλένων, ενώ ο Φόντεν πήρε το ριμπάουντ, ωστόσο δεν κατάφερε σε κενή εστία να σκοράρει!

Η επιμονή των γηπεδούχων επιβραβεύθηκε με τρίτο τέρμα στο 52ο λεπτό. Ο Φερναντίνιο έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα και ο… ξεχασμένος Φόντεν πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και σημείωσε το τρίτο τέρμα της Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε μέσα σε ένα τρίλεπτο! Στο 55ο λεπτό, ο Βινίσιους πήρε τη μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, έκανε την κούρσα 50 μέτρων, έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ μείωσε σε 3-2.

Η Σίτι διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, κράτησε μπάλα και σε μια… περίεργη φάση σημείωσε και τέταρτο τέρμα. Στο 73ο λεπτό, ο Ζιντσένκο πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και ανατράπηκε, ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα, οι παίκτες της Ρεάλ… πάγωσαν και ο Μπερνάντο Σίλβα με ατομική ενέργεια και υπέροχο σουτ έκανε το 4-2!

Στο 80ο λεπτό ήρθε η… ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, καθώς ο Λαπόρτ έκανε χέρι στην περιοχή και ο Ιστβάν Κόβατς έδεικε την άσπρη βούλα. Ο Μπενζεμά ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και με χτύπημα αλά Πανένκα, μείωσε σε 4-3 για τους “Μερένχες” στο 82ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.