Δεν ανησυχούν στη Μάλμε με Ρόσενμπεργκ

Ο Μάρκους Ρόσενμπεργκ αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 53΄, από τον Άγκον Μεχμέντι, στην ήττα της Μάλμε με 2-0 από τη Γιουβέντους, αλλά το τεχνικό επιτελείο των Σουηδών δεν ανησυχεί για την κατάσταση του σούπερ σταρ επιθετικού του συλλόγου.

Ο Μάρκους Ρόσενμπεργκ αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 53΄, από τον Άγκον Μεχμέντι, στην ήττα της Μάλμε με 2-0 από τη Γιουβέντους, αλλά το τεχνικό επιτελείο των Σουηδών δεν ανησυχεί για την κατάσταση του σούπερ σταρ επιθετικού του συλλόγου.

Η ήττα για την MFF από τη «Βέκια Σινιόρα» ήταν εντός προγράμματος, για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη συνέχεια να είναι αυτή που «καίει» τον Άγκε Χαρέιντε. Οι «γαλάζιοι» είναι πρώτοι στην Allsvenskan, στο +5 από τη δεύτερη ΑΪΚ Στοκχόλμης, επτά αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ επουδενί δεν είναι ξεγραμμένοι με το ματς της δεύτερης αγωνιστικής, την 1η Οκτώβρη, απέναντι στον Ολυμπιακό στη Σουηδία να κρίνει πολλά για το μέλλον τους στη διοργάνωση. Ο Ρόσενμπεργκ αποτελεί την καλύτερη επιθετική λύση της Μάλμε και η αναγκαστική αλλαγή του προκάλεσε πανικό στις τάξεις των Σκανδιναβών.

Ο 31χρονος πρώην παίκτης των Άγιαξ, Βέρντερ Βρέμης Σανταντέρ και Γουέστ Μπρομ έχει θέμα στο γόνατο και το απόγευμα της Τετάρτης (19/7) θα υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις. Εκ πρώτης, πάντως, η MFF δεν ανησυχεί για τον έμπειρο φορ υπολογίζοντας πώς θα είναι διαθέσιμος ακόμη και στο εντός έδρας ματς με τη Χέλσινγκμποργκ στις 21 Σεπτέμβρη.

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Μάλμε, Παρ Χέρμπερτσον, σχολίασε πώς ο τραυματισμός του είναι ίδιος μ΄ αυτόν ο οποίος τον κράτησε τον περασμένο Μάρτη για τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης: «Το γόνατό του δεν έχει πρηστεί. Τότε έγινε σε συνθετικό τερέν, παγωμένο και κρύο, ενώ τώρα σε γρασίδι και σαφέστατα είναι πιο ελαφρύς», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.