Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης οι Ισπανοί! (hls)

Το πρώτο βήμα για μια τεράστια πρόκριση έκανε η Βιγιαρεάλ, καθώς η ομάδα του Έμερι κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Μπάγερν Μονάχου με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Champions League.

Το πρώτο βήμα για μια τεράστια πρόκριση έκανε η Βιγιαρεάλ, καθώς η ομάδα του Έμερι κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Μπάγερν Μονάχου με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Champions League και να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Βαυαρία.

Οι Ισπανοί ήταν πεισμωμένοι, κοίταξαν στα μάτια τον λαμπερό τους αντίπαλο και έβαλαν δύσκολα στους Γερμανούς, οι οποίοι είδαν τον Ντανζούμα στο 8ο λεπτό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ. Η Βιγιαρεάλ είχε δοκάρι με τον Μορένο και άλλη μια τεράστια ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη, ενώ στο 41ο λεπτό ακυρώθηκε – σωστά – το γκολ του Κοκελέν λόγω οφσάιντ.

Αγνώριστη η Μπάγερν, με πολλά λάθη στο παιχνίδι της, “εγκλωβισμένος” ο Λεβαντόφσκι και δύσκολη η κατάσταση ενόψει του αγώνα στο Μόναχο.

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Εστουπινιάν, Τόρες, Αλμπιόλ, Φόιτ (81′ Οριέρ), Παρέχο, Καπουέ, Κοκελέν (59′ Πεντράθα), Λο Σέλσο, Ντανζούμα (81′ Τσουκβουέζε), Μορένα

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ (71′ Σούλε), Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ, Ντέιβις, Κίμιχ, Μουσιάλα, Κομάν, Μίλερ (62′ Γκορέτσκα – 94′ Ρόκα), Γκνάμπρι (62′ Σανέ), Λεβαντόφσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.