Τσέλσι-Ρεάλ Μ. 1-3: Με σόου Μπενζεμά έφυγε για τα ημιτελικά (hls, pics)

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να πετυχαίνει δεύτερο σερί χατ-τρικ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 της Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και είναι σχεδόν στα ημιτελικά του Champions League.

Εντυπωσιακή και ουσιαστική η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League μετά το 3-1 επί της Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ“.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι άνοιξε το σκορ στο 21′, όταν ο Βινίσιους έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε ωραία σέντρα για να σκοράρει με άπιαστη κεφαλιά ο Καρίμ Μπενζεμά.

Τρία λεπτά μετά η Ρεάλ Μαδρίτης ξαναχτύπησε, ο Μόντριτς έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Καρίμ Μπενζεμά με μία ακόμα εκπληκτική κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα κόντρα στην Τσέλσι.

Πέντε λεπτά πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι επέστρεψε στο ματς με τον Κάι Χάβερτζ να σκοράρει με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Η Τσέλσι ότι πλάνο κι αν είχε σχεδιάσει στα αποδυτήρια καταστράφηκε στα 40 δευτερόλεπτα, όταν ο Μεντί έκανε ολέθριο λάθος και ο Καρίμ Μπενζεμά που παραμόνευε έκλεψε τη μπάλα για να πλασάρει σε κενή εστί και να κάνει 3-1 με ένα ακόμα χατ-τρικ.

Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που πέτυχε χατ-τρικ εναντίον της Τσέλσι, η οποία μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δεν είχε δεχθεί από κανέναν άλλον παίκτη τρία γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε διπλούς νοκ-άουτ αγώνες όταν η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 2+ διαφορά γκολ το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας δεν έχει αποκλειστεί ποτέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.