Βιγιαρεάλ : Η επιστροφή του Έμερι

Καταστροφή με την Άρσεναλ… απογοήτευση με την Παρί… ο Ουνάι Έμερι λίγες ώρες πριν τον προημιτελικό της Βιγιαρεάλ του με την Μπάγερν Μονάχου μίλησε για την καριέρα του.

Σε συνέντευξή του στην Εκίπ ο Ουνάι Έμερι μίλησε για την καριέρα του μετά την αποτυχία σε συλλόγους όπως η Άρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν και για την επιστροφή του στις επιτυχίες με την Βιγιαρεάλ.

“Η Βιγιαρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα σε ένα χωριό. Το να κερδίζουμε το Europa League όπως τα καταφέραμε πέρσι είναι μια πραγματικότητα. Το ότι φτάσαμε στα προημιτελικά του Champions League είναι μια πραγματικότητα. Είναι και μια ανταμοιβή για τις επενδύσεις της διοίκησης” ανέφερε ο Βάσκος προπονητής.

Ο Έμερι ρωτήθηκε για το πως είναι να έχει επιτυχίες με μια ομάδα που ξοδεύει λιγότερα από την Άρσεναλ ή την Παρί, πρώην ομάδες του.

“Είμαι περήφανος. Έχω μια ιστορία αγάπης με το Europa League αλλά θα ήθελα να έχω στην συλλογή μου και ένα Champions League. Είναι όνειρο και θέλω να το κάνω πραγματικότητα. Αυτή την στιγμή νομίζω ότι είμαι καλύτερος προπονητής από όταν ήμουν στην Παρί ειδικά στο πως προσεγγίζω σημαντικές στιγμές. Κάνω ότι έκανα όταν ήμουν στην Σεβίλλη, την Παρί ή την Άρσεναλ. Αυτό που αλλάζει στην Βιγιαρεάλ είναι ο θόρυβος από όσους βρίσκονται εκτός ομάδας. Εδώ δεν ακούς κανέναν, ατζέντηδες, οικογένειες, δημοσιογράφους, social media, κριτική στους παίκτες. Δεν υπάρχουν. Είτε βγαίνει έξω, είτε μένεις στο σπίτι δεν ακούς τίποτα” δήλωσε ο Έμερι.

To βράδυ της Τετάρτης η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League στο Θεράμικα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.