Παρί Σ.Ζ.: Έξαλλος ο Αλ Κελαϊφί

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νάσερ Αλ Κελαϊφί φέρεται να επιτέθηκε στη διαιτητική ομάδα του αγώνα με τη Ρεάλ μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Παριζιάνοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία του Ντάνι Μάκελι και ειδικά από τη φάση του 1-1, θεωρώντας ότι ο Μπενζεμά έκανε φάουλ στον Ντοναρούμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το αφεντικό της Παρί μετά το τέλος του αγώνα ήταν έξαλλο στη φυσούνα και επιτέθηκε με υβριστικές εκφράσεις στον Ολλανδό διαιτητή και απειλές κατά της ζωής του, ενώ φέρεται να έσπασε και ένα από τα σημαιάκια των βοηθών!


Μάλιστα, όταν ο Αλ Κελαϊφί αντιλήφθηκε ότι υπάλληλος της Ρεάλ τον κατέγραφε με την κάμερά του, επέδειξε ακόμα πιο επιθετική συμπεριφορά και δεν αποκλείεται η UEFΑ να ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό.

Ποτσετίνο: «Δεν είναι νορμάλ αυτό που έγινε»

Παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε και ο προπονητής της Παρί Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Είναι δύσκολο να μιλήσεις γι’ αυτή τη διαιτητική γκάφα, δεν μπορώ να την καταλάβω ούτε να τη συγχωρήσω. Δεν κατάλαβα γιατί ο διαιτητής δεν συμβουλεύτηκε το VAR. Μετά από αυτή την ισοφάριση όλα άλλαξαν, οι παίκτες μου έγιναν νευρικοί. Όλα ξεκίνησαν από το φάουλ στον Ντοναρούμα που δεν καταλογίστηκε. Τα χάσαμε όλα σε δέκα λεπτά. Δεν ήταν νορμάλ αυτό που έγινε. Το υπόλοιπο της σεζόν θα είναι δύσκολο, όλοι ξέρουν ότι ο στόχος της Παρί είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός ο αποκλεισμός δεν είναι ανεκτός από τους οπαδούς μας αλλά στις δύσκολες στιγμές πρέπει να σκέφτεσαι ποιο είναι το σωστό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.