Παρί Σεν Ζερμέν: Με Ντοναρούμα η Παρί κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα αναμένεται να ξεκινήσει απόψε (9/3, 22.00) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, προτείνοντας αλλαγή στάτους για τον Ιταλό διεθνή στο Παρίσι.

Ο Ποτσετίνο σκέφτεται να κρατήσει στον πάγκο τον Κέιλορ Νάβας, αν και ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερες συμμετοχές από τον πρώην πορτιέρε της Μίλαν (21 – 17). Ωστόσο, ο Ντοναρούμα αναμένεται να παίξει απόψε το δεύτερο σερί παιχνίδι του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο τους είχαν παίξει από έναν ευρωπαϊκό αγώνα ο καθένας αυτή τη σεζόν. Ο Ντοναρούμα έχει τέσσερις συμμετοχές στο Champions League, ενώ ο Κέιλορ Νάβας τρεις. Ο Ποτσετίνο φάνηκε ενοχλημένος όταν ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό μεταξύ των δύο τερματοφυλάκων, αλλά είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει τον Ιταλ.

Αύριο, θα παίξουμε με έναν τερματοφύλακα», είπε ο Ποτσετίνο στην συνέντευξη Τύπου χθες. «Δείχνω υπομονή με τα μέσα ενημέρωσης γιατί έπρεπε να εξηγήσω το ίδιο πράγμα τους τελευταίους οκτώ μήνες. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί τερματοφύλακες, αυτό ήθελε ο σύλλογος”.

«Θα πάρω μια απόφαση και ένας από αυτούς θα απογοητευτεί, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την κατάσταση μέχρι στιγμής». Η επιλογή του Ποτσετίνο σηματοδοτεί μια αλλαγή κατάστασης για τον Ντοναρούμα, ο οποίος θα επιλεγόταν για τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να έχουν το πρωτάθλημα στο τσεπάκι τους, έχοντας ήδη προβάδισμα 13 βαθμών έναντι της δεύτερης Νις, που κέρδισε την Παρί το περασμένο Σαββατοκύριακο (1-0). Η ομάδα του Ποτσετίνο έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Κέιλορ Νάβας στο τέρμα (Νις και Ναντ), ενώ ο Ντοναρούμα ήταν ανάμεσα στην εστία στη νίκη 3-1 επί της Σεντ Ετιέν στις 26 Φεβρουαρίου.

Αν και ο Ποτσετίνο είναι απίθανο να επιλέξει έναν μοναδικό αρχικό τερματοφύλακα στο εγγύς μέλλον, η εμπιστοσύνη στον Ντοναρούμα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο πρώην παίκτης της Μίλαν θα παίξει τα πιο κρίσιμα παιχνίδια εναντίον της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.