Μπάγερν Μ. – Ζάλτσμπουργκ 7-1: Πανηγυρικά στην οκτάδα (hls)

Πανηγυρική πρόκριση για την Μπάγερν στην προημιτελική φάση του Champions League. Μετά το 1-1 στο Ζάλτσμπουργκ, οι Βαυαροί πέρασαν με εμφατικό τρόπο στην επόμενη φάση, επικρατώντας 7-1 της Αυστριακής ομάδας

Η Μπάγερν πέρασε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο στην προημιτελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης. Στον αγώνα του Μονάχου, η Γερμανική ομάδα σάρωσε με σκορ 7-1 της Ζάλτσμπουργκ με τον Λεβαντόφσκι να είναι σε μεγάλη μέρα και να πετυχαίνει τρία γκολ σε διάστημα 11 λεπτών (12΄ πεν. 21΄ πεν. και 23΄) ενώ έγινε ο πρώτος από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που ξεπερνάει τα 40 τέρματα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γκνάμπρι στο 31΄ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Βαυαρών που έκλεισαν την βραδιά με τα τρία επιπλέον τέρματα των Μίλερ (54΄ και 81΄) και Σανέ (85΄).

Στο 70΄ ο Γκέργκααρντ (που πέρασε αλλαγή εννέα λεπτά νωρίτερα στη θέση του Αντάμου), πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους μειώνοντας προσωρινά σε 5-1.

Μπάγερν Μ. (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε (66΄ Νιανζού), Ερναντέζ (60΄ Ουπαμεκάνο), Γκνάμπρι (46΄ Σάρ), Κίμιχ, Μουσιάλα (66΄ Ρόκα), Κομάν (66΄ Τσούπο Μότινγκ), Μίλερ, Σανέ, Λεβαντόφσκι

Ζάλτσμπουργκ (Ματίας Γιάισλε): Κον, Κρίστενσεν, Σολέ (46΄ Πιατκόφσκι), Βόμπερ, Ούλμερ, Καμαρά (67΄ Τιγιανί), Καπάλντο, Ζάιβαλντ (46΄ Σούσιτς), Άαρονσον, Αντάμου (61΄ Γκέργκααρτ), Αντεγιέμι (62΄ Σέσκο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.