Νάγκελσμαν: “Ο Νόιερ έτοιμος να παίξει αύριο κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ”

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ, κρίθηκε έτοιμος να αγωνιστεί στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα του Champions League με τη Σάλτσμπουργκ, μετά την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό στο γόνατο, όπως δήλωσε σήμερα ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Νόιερ, ο οποίος απουσίασε από την ισοπαλία 1-1 του πρώτου αγώνα στην Αυστρία, έμεινε εκτός για ένα μήνα μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, τον Φεβρουάριο.

“Αν δεν υπάρξει κάποια ενόχληση στο γόνατο, τότε θα μπορεί να παίξει”, είπε ο Νάγκελσμαν σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.

“Γνωρίζουμε τη σημασία του ως παίκτης και ως άτομο για την Μπάγερν. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε και ελπίζω να παίξει αύριο”, πρόσθεσε.

“Προφανώς, ξέρουμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς”, τόνισε ο Νάγκελσμαν που διανύει την πρώτη του σεζόν στην Μπάγερν.

“Αν δεν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Αλλά δεν περιμένω ότι θα αποκλεισθούμε. Έχω τη δικαιολογημένη ελπίδα ότι θα προχωρήσουμε και αυτό πρέπει να είναι η απαίτησή μας και πρέπει να δώσουμε την απόδοση που να ταιριάζει με αυτό. Πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό και τα 90 λεπτά”.

Οι Βαυαροί κέρδισαν για τελευταία φορά το Champions League το 2020.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.