Άγιαξ : Τεν Χαγκ : “Φαβορί; Δεν νομίζω.”

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χάγκ δεν δέχεται τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του στο αποψινό παιχνίδι με την Μπενφίκα για το Champions League.

Ο Άγιαξ βρίσκεται στην Πορτογαλία για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα για το Champions League και ο κόουτς Έρικ Τεν Χαγκ δήλωσε πως η ομάδα του δεν είναι φαβορί για την πρόκριση.

“Έχουμε αναλύσει την Μπενφίκα αρκετά. Είναι μια δυνατή ομάδα που εκμεταλλεύεται άψογα τα λάθη που κάνει ο αντίπαλός της. Στο πρωτάθλημά της πάντα έχει τον έλεγχο στους αγώνες αλλά έχουμε και εμείς το δικό μας στυλ. Θα συγκεντρωθούμε σε αυτό. Αν είμαστε το φαβορί; Δεν νομίζω. Δεν με ενδιαφέρει καν αυτό. Όλα αποφασίζονται στο γήπεδο” δήλωσε ο κόουτς του Άγιαξ.

Στις καλές ειδήσεις για τον κόουτς Τεν Χαγκ είναι ότι προπονήθηκε κανονικά ο κεντρικός αμυντικός Γιούριεν Τίμπερ και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι.

“Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο για να παίξουμε στο Champions League. Όλοι οι παίκτες μου ζουν για αυτές τις στιγμές και αυτά τα παιχνίδια. Αυτό είναι το επίπεδο που πρέπει να βρισκόμαστε και που πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.