Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους 1-1: Τα πάντα θα κριθούν στο Τορίνο (hls)

Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της 16ης Μαρτίου.

Η “Μεγάλη Κυρία” είδε το νέο της μετεγγραφικό απόκτημα Βλάχοβιτς να ξεκινά την απόσβεση των εκατομμυρίων που έδωσε για να τον αποκτήσει σκοράροντας από τα αποδυτήρια. Ο Σέρβος στο ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια, με το κακό του πόδι και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Αλέγκρι στα 31 δευτερόλεπτα.

Η Βιγιαρεάλ πήρε τα ηνία, με την Γιούβε να αφήνει μπάλα και γήπεδο, αλλά να μην κινδυνεύει ουσιαστικά από το “κίτρινο υποβρύχιο”. Καπουέ από τη μία πλευρά και Μοράτα-Λοκατέλι από την άλλη απείλησαν, αλλά χωρίς ουσία.

Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους πάντως να βρίσκουν την ισοφάριση, όταν ο κορυφαίος του γηπέδου, Καπουέ πέρασε εξαιρετικά στον Παρέχο, αυτός εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις από την ισοφάριση και μετά, με τους 2 αντιπάλους να μετρούν μόλις 5 τελικές (3-2) στο στόχο. Με δεδομένο ότι ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει πια, όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς και την πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.