Τσέλσι – Λίλ 2-0: Νίκη… μισή πρόκριση (hls)

Εύκολη επικράτηση της Τσέλσι με 2-0 κόντρα στη Λίλ και οι "μπλε" είναι πολύ κοντά στην πρόκριση της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας διοργάνωσης


Από τα γκολ των Χάβερτζ στο 8΄ και Πούλισιτς στο 63΄ κρίθηκε η αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ», μεταξύ της Τσέλσι και της Λίλ.

Πολύ καλύτερη και σαφώς πιο αποτελεσματική η ομάδα του Τούχελ, έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση και έχει πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ειδικά στο β΄ ημίχρονο η παράσταση ήταν για ένα ρόλο, καθώς οι Γάλλοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, πίεσαν μόνο προς το τέλος μήπως και βρουν κάποιο γκολ, αλλά η άψογη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων , τους κράτησε μακριά από την εστία του Μεντί.

Τσέλσι (Τούχελ): Μεντί, Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο (80΄ Σαρ), Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Κόβασιτς (51΄ Λόφτους Τσικ), Καντέ, Ζίγεκ (60΄ Νιγκές), Πούλισιτς (80΄ Βέρνερ), Χάρβετς  

Λιλ (Γκουρβενέκ): Ζαρντίμ, Φόντε, Τσελίκ, Ντιαλό (77΄ Γκούντμουντσον), Μπότμαν, Αντρέ, Σάντσες (81΄ Μπεν Αφρά), Τσέκα, Ονάνα (65΄ Γιλμάζ), Μπαμπά, Ντέιβιντ (81΄ Ζαγκρόβα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.