Σπόρτινγκ Λ. – Μάντσεστερ Σίτι 0-5: Πέρασε με πεντάρα (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε 5-0 στη Λισαβόνα την Σπόρτινγκ παίρνοντας ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση για την οκτάδα του UEFA Champions League

Καταιγιστική η Μάντστεστερ Σίτι, υποχρέωσε σε βαριά εντός έδρας ήττα την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 5-0 και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση της στην οκτάδα της κορυφαίας διοργάνωσης. Από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία στον αγώνα και στο ημίχρονο προηγήθηκαν 4-0 γράφοντας ιστορία, καθώς ποτέ στα μέχρι τώρα νοκ άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ, δεν έχει καταγραφεί κάτι ανάλογο.

Οι Μπερνάρντο Σίλβα (17΄, 44΄), Μαχρέζ (9΄), Φόντεν (32΄) και Στέρλινγκ (58΄), ήταν οι σκόρερ των νικητών που κατάφεραν να χαρίσουν πλούσιο θέαμα με τα εκπληκτικά τους γκολ.

Σπόρτινγκ Λ.: Αδάν, Φεντάλ, Κόατες, Ινάσιο, Ρέις, Νούνιες, Παλίνια, Πόρο (82΄ Νέτο), Γκονσάλβες (51΄ Ουγκάντε), Παουλίνιο, Σαράμπια (75΄ Ταμπάτα)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Στόουνς (61΄ Ζιντσένκο), Ντίας, Λαπόρτ (85΄ Ακέ), Κανσέλο, Ρόδρι (73΄ Φερναρντίνιο), Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ, Φόντεν (61΄Γκουντογκάν), Στέρλινγκ



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.