Φοβούνται τιμωρία στη Μάλμε

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού Μάλμε καθυστερεί να ανακοινώσει λεπτομέρειες για τα εισιτήρια των αγώνων της στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς περιμένει την ετυμηγορία της ΟΥΕΦΑ για τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι της στο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού Μάλμε καθυστερεί να ανακοινώσει λεπτομέρειες για τα εισιτήρια των αγώνων της στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς περιμένει την ετυμηγορία της ΟΥΕΦΑ για τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι της στο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ.


Συγκεκριμένα, στις αρχές του β’ μέρους, η νύχτα έγινε μέρα στο Swedbank Stadion, με το ματς να διακόπτεται για λίγα λεπτά λόγω περιορισμένης ορατότητας λόγω του καπνού, τον τερματοφύλακα Ρόμπιν Όλσεν να παρακαλάει τους οπαδούς να σβήσουν τα καπνογόνα και το υπόλοιπο γήπεδο να αποδοκιμάζει τους θερμόαιμους.


Παρά τα παρατράγουδα η Μάλμε προκρίθηκε τελικά στους «32» και από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι της σουηδικής ομάδας στον 1ο όμιλο της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης, ο σύλλογος …πνίγηκε από αιτήματα φιλάθλων για εισιτήρια, όχι μόνο μάλιστα από την πόλη του Μάλμε αλλά και από όλη τη Σουηδία!


Όπως ανακοίνωσε όμως επίσημα η Μάλμε, οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι ιθύνοντες αναμένουν την τιμωρία. «Θα ήταν λάθος να πουλήσουμε εισιτήρια που μπορεί να μην έχουμε τελικά διαθέσιμα», ανέφερε μέσω της ιστοσελίδας της. Η τιμωρία μπορεί να κυμαίνεται από ένα υψηλό πρόστιμο, μέχρι το «κλείσιμο» κάποιας εξέδρας του γηπέδου (όπως είχε γίνει πέρσι στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς Ολυμπιακού – Μάντσεστερ Γ.), ή ακόμα και όλων των κερκίδων του Swedbank Stadion, όπου οι Σουηδοί υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο τους εντός έδρας ματς του ομίλου στις 2 Οκτωβρίου!


Οι φόβοι σκληρής τιμωρίας είναι βάσιμοι καθώς η Μάλμε είναι υπότροπη, λόγω παρόμοιου περιστατικού που είχε συμβεί και στο παιχνίδι του γ’ προκριματικού γύρου απέναντι στη Σπάρτα Πράγας. Τότε ο σύλλογος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 17.000 ευρώ, αλλά ο πέλεκυς της ΟΥΕΦΑ αναμένεται να πέσει πιο βαρύς αυτή τη φορά.


«Δεν θέλω να κάνω εικασίες, αλλά είναι πιθανό η τιμωρία να μην περιοριστεί πλέον σε κάποιο πρόστιμο», ανέφερε μετά το ματς με τη Σάλτσμπουργκ ο διευθύνων σύμβουλος της Μάλμε Νίκλας Καρλνέν.


Όσον αφορά τα εισιτήρια, ο διευθυντής επικοινωνίας Πέτερ Αλάντερ τόνισε: «Οι πληροφορίες για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα μας. Θα ήταν λάθος να ανακοινώσουμε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή».


Τεράστια ζήτηση όμως υπάρχει και για τα τρία ταξίδια των Σουηδών στον όμιλο για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό (6η αγωνιστική, 9/12), Γιουβέντους και Ατλέτικο. Οι φτηνές πτήσεις προς Αθήνα, Τορίνο και Μαδρίτη …εξαφανίστηκαν λίγες ώρες μετά την κλήρωση, ενώ οι ντόπιοι ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών πρακτορείων τονίζουν πως δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον φιλάθλων για εκδρομές της Μάλμε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.