Τσαβι: «Δεν αξίζει στην Μπαρτσελόνα να παίζει στο Europa League»

Τον αποκλεισμό των Καταλανών από τη συνέχεια του Champions League σχολίασε ο προπονητής τους.

Στις δηλώσεις τους μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα με 3-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο, ο Τσάβι στάθηκε πως στην ομάδα του δεν αξίζει να παίζει στο Europa League, αλλά σημείωσε παράλληλα ότι πλέον αυτή είναι η πραγματικότητά τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Μπάγερν ήταν καλύτερη, ανώτερη. Προσπαθήσαμε. Πιέσαμε ψηλά, για να τους πάρουμε την μπάλα. Στο πρώτο μέρος θα έλεγα ότι είχαν περισσότερη κατοχή και μας είχαν υποτάξει. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Πλέον ξεκινά ένα νέο στάδιο για την Μπαρτσελόνα.

Πρέπει να απαιτήσουμε πολλά περισσότερα από τον εαυτό μας. Αυτό πρέπει να λειτουργήσει σαν μια καμπή, ώστε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Η πραγματικότητά μας πλέον είναι το Europa League.

Θα το αντιμετωπίσουμε με όλη την αξιοπρέπεια. Θα δουλέψουμε για να φέρουμε την Μπαρτσελόνα εκεί που της αξίζει, που δεν είναι το Europa League. Με ενοχλεί που είμαι αντιμέτωπος με αυτή την πραγματικότητα, ότι η πραγματικότητά μας είναι αυτή.

Η Μπαρτσελόνα δεν το αξίζει αυτό. Υπάρχουν πολλές συνθήκες που μας οδήγησαν εδώ. Αισθάνομαι υπεύθυνος. Νόμιζα ότι μπορούσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Όποιος προσπαθεί ποτέ δεν αποτυγχάνει. Το Europa League είναι η πραγματικότητά μας και πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Είναι ο στόχος μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.