Χρυσή Μπάλα: Φαβορί ο Λιονέλ Μέσι

Η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport πιστεύει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα κερδίσει την έβδομη Χρυσή Μπάλα του στο Παρίσι και ισχυρίζεται ότι η μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι ήταν καθοριστική.

Το France Football φιλοξενεί το βραβείο στο Theatre du Chatelet απόψε και η ιταλική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Μέσι θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα 2021. Το ρεπορτάζ πιστεύει ότι όλα δείχνουν προς τον πρωταθλητή Αργεντινής, ακόμα κι αν ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο μέσος της Τσέλσι, Ζορζίνιο, είναι υποψήφιοι για το έπαθλο.

Ο Λεβαντόφσκι δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει και αναμενόταν να του δοθεί το βραβείο το 2020, αλλά η τελετή ακυρώθηκε λόγω του COVID-19. Έκτοτε, ο Ζορζίνιο κέρδισε το Champions League και το EURO 2020 με την Τσέλσι και την Ιταλία αντίστοιχα, ενώ ο Μέσι ενίσχυσε τη θέση του βοηθώντας την Αργεντινή να κερδίσει το Κόπα Αμέρικα 2021.

Η Corriere dello Sport δείχνει τον Μέσι ως νικητή στο νέο του σπίτι, το Παρίσι. Ο Αργεντινός άφησε την Μπαρτσελόνα σε μια κίνηση σοκ μετά το 2020-21 και εντάχθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η μετακόμιση στο Παρίσι θα επηρεάσει τις ψήφους υπέρ του Αργεντινού, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η Αργεντινή κέρδισε το πρώτο της Κόπα Αμέρικα από το 1993. Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν πρωταγωνιστής με τη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια και ήταν βασικό μέλος της γαλλικής ομάδας που κατέκτησε και το UEFA Nations League. Αλλά η εφημερίδα πιστεύει ότι ο Μέσι κερδίζει το τρόπαιο για έβδομη φορά απόψε, όταν το France Football φιλοξενεί την 65η έκδοση του τροπαίου. Η προθεσμία για τις ψηφοφορίες ήταν στις 24 Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι το χαμένο πέναλτι κατά της Ελβετίας δεν πλήγωσε τις πιθανότητες του Ζορζίνιο να κερδίσει το τρόπαιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.