Μπεσίκτας – Άγιαξ 1-2: Ξανά ανατροπή και πρωτιά για τον “Αίαντα” (hls)

Ο Άγιαξ πέτυχε μία ακόμη ανατροπή, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη επί της Μπεσίκτας (1-2) και "κλείδωσε" την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο του Champions League.

Με… οδηγό την ανατροπή στη Βεστφαλία επί της Ντόρτμουντ, ο “Αίαντας” παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν πτοήθηκε και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς και να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ αρκετά νωρίς (22′) χάρη στο πέναλτι που κέρδισαν σε χέρι του Μαζράουϊ. Ο Γκεζάλ ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού, με τη Μπεσίκτας να παραμένει εκεί ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η αντίδραση του Άγιαξ ήρθε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο Τεν Χαγκ έριξε στο ματς τον Αλέρ και εκείνος χρειάστηκε λίγα μόλις λεπτά για να βρει δίχτυα. Στο 54ο λεπτό ο Μαρτίνεζ βρήκε κάθετα τον Ταλιαφίκο, εκείνος γύρισε τη μπάλα στον επερχόμενο Αλέρ, ο οποίος σε κενή εστία την έσπρωξε στα δίχτυα.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή για τον “Αίαντα”, αφού στο 69ο λεπτό ολοκλήρωσε τη… δουλειά και πάλι με… δράστη τον Αλέρ. Ο Ιβοριανός επιθετικός βρέθηκε ξανά στο σωστό σημείο και με προβολή κατάφερε να στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο τελευταίο 20λεπτο δεν άλλαξε τίποτα, με τον Άγιαξ να πανηγυρίζει την 5η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, αποτέλεσμα που τους εξασφαλίζει την πρόκριση μέσω της πρώτης θέσης. Όσο για τη Μπεσίκτας, δεν κατάφερε να σπάσει το… ρόδι, καθώς γνώρισε την 5η ήττα της.

Μπεσίκτας (Σεργκέν Γιαλτσίν): Γκούνοκ, Ροζιέρ, Βίντα, Μοντέρο (81΄Γιουσάλ), Μέρας, Πιάνιτς (81΄Ουτσάν), Τοπάλ (81΄Χάντσινσον), Γκεζάλ (67΄Μπατσουαγί), Ενκουντού, Τεξέιρα (59΄Μποζντογκάν), Λάριν.

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Μαζράουϊ (72΄ Τίμπερ), Μαρτίνεζ, Σκούρς (77΄Ρενσχ), Ταλιαφίκο (77΄ Μπλιντ), Κλάασεν, Μπέργκχαουζ (83΄Τέιλορ), Γκράβενμπεργκ, Νέρες, Ντάραμι (46΄ Αλέρ), Τάντιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.