Nτιναμό Κιέβου-Μπάγερν 1-2: Συνέχισε αήττητη και στο Κίεβο (hls)

Η Μπάγερν έφτασε τους 15 βαθμούς πετυχαίνοντας επαγγελματική νίκη στο Κίεβο.

Στο στάδιο “Ολιμπίνσκι” του Κιέβου, η Μπάγερν παρά την βαθμολογική πρωτοπορία της και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην φάση των “16” του Τσάμπιιονς ΛΙγκ, συνέχισε την αήττητη πορεία της, επικρατώντας της Ντιναμό με 1-2 και έφτασε τους 15 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές. Οι Ουκρανοί που έχαναν με διαφορά δυο γκολ στο α’ ημίχρονο, έμειναν στην τελευταία θέση του Ε’ ομίλου μ’ έναν βαθμό και αποκλείστηκαν μαθηματικά.

Oι Βαυαροί πιστοποίησαν την ανωτερότητα τους, πριν την συμπλήρωση των 15 πρώτων λεπτών και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πρόσφερε θέαμα με το ανάποδο “ψαλιδάκι” που έκανε από το ύψος του πέναλντι για το 0-1, στο 14′.

Η Μπάγερν είχε 9 τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα στο 43′, να φτάσει στο 0-2. Από την πάσα του Τιλίσο, ο Μίλερ έκανε άλμα, αφήνοντας την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και να καταλήξει στον Κομάν, ο οποίος από πλάγια θέση, πλάσσαρε εύστοχα. Σκόρ ασφαλείας για την Μπάγερν από το πρώτο 45λεπτο.

Με το “καλημέρα” της επανάληψης (46′), οι Ουκρανοί “άγγιξαν” το πρώτο γκολ τους, αλλά σε διπλή προσπάθεια του Τσιγκάνγκοφ , ο Νόερ απέκρουσε ισάριθμες φορές και παραχώρησε κόρνερ. Η Μπάγερν έκανε διαχείριση του σκορ και του χρόνου στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας χώρους στην Ντιναμό, η οποία…ζήτησε το πρώτο γκολ της και το πέτυχε με ωραία συνεργασία των Τσιγκάνγκοφ, Σαπαρένκο και τελικό παραλήπτη της μπάλας τον Γκάρμας που δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Νόερ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να διεκδικούν τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά σε δυο καλές ευκαιρίες ο Νιανζού απομάκρυνε έγκαιρα την μπάλα πριν ο Καραβάγιεφ γινόταν κάτοχος της μπάλας, στην πρώτη, ενώ στην δεύτερη ο τερματοφύλακας της Μπάγερν μπλόκαρε την μπάλα σε σουτ του Βιτίνο.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπούστσαν, Κετζιόρα (76′ Καραβάεφ), Ζαμπάρνι, Σιρότα, Μικολένκο, Σιντόρτσουκ, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ, Μπουγιάλσκι, Ντε Πένα (46′ Γκάρμας), Σκούριν (46′ Βιτίνιο).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Νιανζού (85′ Τίλμαν), Ερναντέζ (46′ Σαρ), Ντέιβις, Τολισό, Γκορέτσκα, Κομάν (67′ Ρόκα), Μίλερ, Σανέ (88′ Ρίτσαρντς), Λεβαντόβσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.