Τι κοινό έχει ο Μέσι με τον Μπενζεμά;

Κάποιες άλλες εποχές θα ήταν τα κεντρικά πρόσωπα στο πόστερ του επερχόμενου classico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Τώρα όμως βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες με τον Αργεντινό να προσαρμόζεται στην Παρί και τον Γάλλο να είναι πρώτος σκόρερ της La Liga.

Παρά το γεγονός πως δε θα τους δούμε αντιπάλους στο ντέρμπι που προξενεί το ενδιαφέρον όλου του κόσμου και θα παρακολουθήσετε την Κυριακή στις 17.15 απ’ ευθείας από τα κανάλια Novasports, οι δύο σούπερ σταρ έχουν ένα κοινό.

Αυτό είναι το γεγονός πως σκοράρουν για 17 χρόνια στη σειρά στο Champions League. Από το ντεμπούτο του στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2005-06, ο Μέσι βρίσκει ανελλιπώς τα αντίπαλα δίχτυα, κάθε χρονιά. Ο μοναδικός που τον ακολουθεί σε αυτό το εντυπωσιακό επίτευγμα είναι το κανόνι της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος μόλις στα 17 του σκόραρε με τη φανέλα της Λυών τον Δεκέμβριο του 2005, στη νίκη 2-1 επί της Ρόζενμποργκ. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να αφήσουν πίσω τους παίκτες όπως ο Ρονάλντο που έχει σκοράρει 16 διαδοχικές σεζόν, ενώ πολύ πίσω είναι ο Λεβαντόφσκι, που έχει βρει δίχτυα για 11 χρονιές στη σειρά.

Στο γράφημα που ακολουθεί θα δείτε αναλυτικά τι έκαναν οι δυο τους κάθε μία από τις 17 σεζόν που “μάτωσαν” τα αντίπαλα δίχτυα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.