Μπενφίκα – Μπάγερν 0-4 : Βαυαρική “ραψωδία” στη Λισαβόνα (hls)

Είκοσι λεπτά, τα τελευταία του ματς, ήταν αρκετά για την Μπάγερν όχι μόνον να νικήσει αλλά και να συντρίψει την Μπενφίκα στη Λισαβόνα με σκορ 0-4 με δύο τέρματα του Σανέ ένα του Λεβαντόφσκι κι ένα αυτογκολ του Έβερτον

Η διαφορά της εκπληκτικής, φέτος, Μπάγερν Μονάχου με την Μπεφίκα δεν χρειάζονταν δα το αποψινό ματς στο «Ντα Λους» της Λισαβόνας να πιστοποιηθεί..
Ως την στιγμή που οι Βαυαροί βρήκαν «δικαίωση» στην πίεση και την κυριαρχία τους, θα μπορούσε κανείς στην πλευρά των «Λουζιτανών» να επικαλεστεί την δύναμη των… θαυμάτων και δη των ποδοσφαιρικών «θαυμάτων» ώστε να υπάρξει μια κάποια μορφή έκπληξης (!) στο ματς.
Η πρωταθλήτρια Γερμανίας ήταν ανώτερη στο γήπεδο σκοράροντας μάλιστα άλλες δύο φορές (!) πριν έρθει το γκολ – ανακούφιση του Σανέ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 70ο λεπτό!
Σωστά δεν μέτρησαν ένα τέρμα του Λεβαντόφασκι στο φινάλε του ημιχρόνου, όταν ο Πολωνός σκόραρε με το χέρι και ένα ακόμα του Τόμας Μίλερ στο ξεκίνημα της επανάληψης, μετά από… φρένο – και σ’ αυτό – του VAR!
Όμως ακόμα και με τόσο λίγα λεπτά στη διάθεσή της, ως το φινάλε η Μπάγερν πέρασε το εκρηκτικό της παιχνίδι σε μια σαδιστική διαδικασία «εκτελώντας» άλλες τρεις φορές τη Μπενφίκα!
Με αυτογκολ του Έβερτον, έπειτα από σέντρα του Γκνάμπρι, έγινε το 0-2 στο 80’ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Λεβαντόφσκι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας ενέργεια του Σανέ.
Το τελικό 0-4 πέτυχε ο κορυφαίος του αγώνα, Λιρόϊ Σανέ στο 84ο λεπτό..

Μπενφίκα (Ζορζ Ζεσούς) :
Βλαχοδήμος, Βερτόχεν, Ολταμέντι, Λούκας Βερίσιμο, Αντρέ Αλμέϊδα (40’ Αντρέ Αλμέϊδα), Άλεξ Γκριμάντο, Ζοάο Μάριο (81’ Ταάρμπτ), Βέλγκλ, Ράφα Σίλβα (77’ Πίτσι), Νούνιες (88’ Γκοντσάλο Ράμος), Γιάρεμτσιουκ (76’ Έβερτον)

Μπάγερν Μονάχου (Ζ. Νάγκελσμαν) :
Νόϊερ, Παβάρντ (66’ Γκνάμπρι), Χερνάντες (86’ Ρίτσαρντς), Σούλε, Ουπαμεκάνο, Κίμιχ, Ζάμπιτζερ (86’ Τολισό), Τόμας Μίλερ (77’ Στάνισιτς), Σανέ, Κομάν (86’ Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.