Group H: “Αφηνιασμένη” Τσέλσι, 3Χ3 για τη Γιουβέντους (hls)

"Λυσσασμένη" η Τσέλσι του Τόμας Τουχέλ νίκησε με το επιβλητικό 4-0 τη Μάλμε, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τους ομίλους του Champions League. Η Γιουβέντους δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες και τελικά πήρε το τρίποντο χάρη στο γκολ του Κουλουσέφσκι για το 3 στα 3 στο όμιλο!

Τσέλσι – Μάλμε: 4-0

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση με την Μάλμε στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Στο 3ο λεπτό ο Τίμο Βέρνερ βρέθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και “άγγιξε” το 1-0 για τους μπλε. Το προβάδισμα για τους γηπεδούχους έδωσε στο 9′ ο Κρίστενσεν, ύστερα από ωραία σέντρα του Τιάγκο Σίλβα. Στη συνέχεια η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι με τον Ρομέλου Λουκάκου, ο Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση από την “άσπρη βούλα” για το 2-0 στο 21′!

Δύο λεπτά αργότερα ο Γερμανός τεχνικός στερήθηκε τις ικανότητες του Βέλγου επιθετικού και στη θέση του πέρασε ο Χάβερτς. Τα προβλήματα τραυματισμού συνεχίστηκαν, αυτή τη φορά με τον Τίμο Βέρνερ. Τη θέση του σκόρερ πήρε ο Κάλουμ στο 44′.

Όσον αφορά τη Μάλμε ήταν άφαντη κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Μεντί να μην απειλείται ούτε μία στιγμή.

Στον ίδιο ανεβασμένο ρυθμό κινήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Χάβερτς έγραψε το 3-0 στο 48′, ο 22χρονος Γερμανός μέσα από την περιοχή, με πλασέ. Στο 57ο λεπτό ο Ζορζίνιο εκτέλεσε εκ νέου το πέναλτι για το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι χωρίς καμία ουσιώδη ευκαιρία με τον γκολκίπερ της Τσέλσι να παρακολουθεί την αναμέτρηση κάτω από τα γκολπόστ.

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Κρίστενσεν, Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα (65′ Τζέιμς), Καντέ (65′ Σαούλ), Ζορζίνιο, Τσίλγουελ (66′ Αλόνσο), Μάουντ, Βέρνερ (44′ , Λουκάκου (23′ Χάβερτς)

Μάλμε (Γιαν Νταλ Τόμασον): Ντάλιν (58′ Ντιαβαρά), Λάρσον, Όλσον, Μπρόρσον, Νίλσεν, Μπέργκετ, Ινοσέντ, Κρίστιανσεν (59′ Νάλιτς), Πένια (58′ Ρακίπ), Τσόλακ, Μπιρμάντσεβιτς (46′ Αμπουμπακαρί)

Ζενίτ – Γιουβέντους: 0-1

Η Γιουβέντους ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη για την αναμέτρηση με τη Ζενίτ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μάλιστα η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν εκείνη που δημιούργησε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η “μεγάλη κυρία” δεν είχε την ουσία του γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ευτύχησε στο 86ο λεπτό με τον Κουλουσέφσκι.

Έτσι η ιταλική ομάδα έκανε το 3 στα 3 και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Ζενίτ (Σεργκέι Σέμακ): Κρίτσιουκ, Καραβάεβ (61′ Σουτόρμιν), Κριστιακόβ, Λόβρεν, Ρακίτσκι, Γουεντέλ, Μπάριος, Σάντος, Μάλκομ (69′ Κουζιάεβ), Τζιούμπα (61′ Αζμούν), Κλαουντίνιο

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο (58′ Κουαδράδο), Λοκατέλι (58′ Αρτούρ), Μπεντανκούρ (84′ Ράμσεϊ), ΜακΚένι, Κιέζα, Μπερναρντέσκι (58′ Κουλουσέφσκι), Μοράτα (76′ Κεν).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής:

Τσέλσι – Μάλμε: 4-0

Ζενίτ – Γιουβέντους: 0-1

Τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής:

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

19:45μ.μ Μάλμε – Τσέλσι

22:00μ.μ Γιουβέντους – Ζενίτ

Η βαθμολογία του ομίλου ύστερα από τρεις αγώνες:

  1. Γιουβέντους 9
  2. Τσέλσι 6
  3. Ζενίτ 3
  4. Μάλμε 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.