Group D: Kαταιγιστικές Ίντερ και Ρεάλ Μ. (vids)

Σχεδόν… περπατώντας πέρασαν το βράδυ τους η Ίντερ (3-1 την Σέριφ) και η Ρεάλ Μ. (5-0 εκτός έδρας της Σαχτάρ) στο Δ΄ όμιλο του Tσάμπιονς Λίγκ

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης πέρασαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του 4ου προκριματικού του Τσάμοπιονς Λίγκ.

Ίντερ-Σερίφ 3-1

Στο Μιλάνο η μέχρι τώρα έκπληξη της διοργάνωσης Σέριφ, αντιστάθηκε για περίπου μία ώρα κόντρα στην γηπεδούχο Ίντερ που προηγήθηκε στο 34΄ με τον… συνήθης ύποπτο, Έντιν ΤΖέγκο.

Στο 52΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τιλ (1-1), ενώ τρία λεπτά αργότερα οι «νερατζούρι» λίγο έλλειψε να προηγηθούν, αλλά ο Τζέγκο ήταν άτυχος στην προσπάθεια του καθώς η μπάλα βρήκε το δοκάρι το δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Παρ΄ όλα αυτά στο 58΄ Βιδάλ έκανε το 2-1 και στο 67’ Ντε Φράι με το πρώτο του τέρμα στην διοργάνωση διαμόρφωσε το τελικό 3-1

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ντιμάρκο (53΄ Μπαστόνι), Ντάμφρις, Πέρισιτς (85΄ Κολάροφ), Βιντάλ (75΄ Καλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς (85΄ Σένσι), Μπαρέλα, Ντζέκο (75΄Σάντσεζ), Λαουτάρο Μαρτίνες

Σέριφ: Τσελιάτνικ, Κριστιάνο, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κοστάντσα, Τιλ, Κολοβός (85΄ Κοτζοκάρου), Μπρούνο Σόουζα, Άντο (75΄ Νικόλοφ), Τραορέ (90΄ Κοτζιοκάρι), Καστανιέδα (46’ Ράντελιτς)

Σαχτάρ-Ρεάλ Μ. 0-5

Σκορ και θέαμα από τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ που πέτυχαν πέντε γκολ στο Κίεβο φτάνοντας στην πρώτη θέση του ομίλου την Σέριφ. Ο χορός των γκολ για την ομάδα του Αντσελότι, άνοιξε στο 37΄ με το αυτογκόλ του Κριφτσόφ (0-1).

Στο 51΄και 56΄ με δύο προσωπικά τέρματα του Βινίσιους, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 και στο 64΄ ο Ροντρίγκο πέτυχε το 4-0. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Μπενζεμά

Σαχτάρ: Τρουμπίν, Κριφστόφ, Ισμαίλι (75΄ Κορνιένκο), Μάρλος (46΄ Τετέ), Ντόντο, Αλαν Πάτρικ (79΄ Στεπανένκο), Σόλομον (Μάρκος Αντόνιο), Μαϊκόν, Πεντρίνιο, Τετέ, Φερνάντο (74΄ Μούντρικ)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Αλάμπα, Μεντί (69΄ Μαρσέλο), Έντερ Μιλιτάο (87΄ βαγιέχο), Μόντριτς (78΄ Καμαβινγκά), Κρόος (78΄ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Λούκας Βάσκες, Μπενζεμά, Βινίσιους, Ροντρίγκο (78΄ Ασένσι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.