Μπεσίκτας-Σπόρτινγκ 1-4: Νίκη… Europa και ελπίδας (hls)

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League πέτυχε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία επικράτησε 4-1 της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σεμπαστιάν Κοάτες, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πέρασε νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη και τη Μπεσίκτας επικρατώντας 4-1, που σήμανε και την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση.

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, πέτυχε δύο γκολ από κόρνερ με κεφαλιά και κέρδισε ένα πέναλτι πάλι από κόρνερ, πάλι από δική του κεφαλιά και χέρι του Βίντα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο ματς, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι στο 15′, με τον Κοάτες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ντεστάνογλου με κεφαλιά και αφού είχε προηγηθεί πρώτη κεφαλιά-πάσα του Ινάσιο.

Η απάντηση της Μπεσίκτας ήρθε στο 24ο λεπτό, από κόρνερ του Πιάνιτς και κεφαλιά του Λαρέν, ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Ρέις και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αντάν για το 1-1.

Τρία λεπτά μετά, η Σπόρτινγκ κέρδισε νέο κόρνερ και κατάφερε να σκοράρει ξανά με τον ίδιο τρόπο. Μόνο που αυτή τη φορά την πρώτη κεφαλιά την πήρε ο Παουλίνιο, με τον Κοάτες στο δεύτερο δοκάρι να προλαβαίνει τους αμυντικούς και να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο 38′, ο Μπατσουαγί είχε δοκάρι για να ισοφαρίσει σε 2-2 και στο 42′ από κεφαλιά του Κοάτες, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Βίντα με τη Σπόρτινγκ να κερδίζει πέναλτι και τον Πάμπλο Σαράμπια να κάνει το 1-3.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλεξ Τεσεϊρα σημείωσε ένα όμορφο τέρμα, όμως για χιλιοστά το γκολ του ακυρώθηκε ως Off Side.

Στο δεύτερο μέρος, η Σπόρτινγκ δεν ρίσκαρε, περίμενε τη Μπεσίκτας που έψαχνε τρόπο να μπει στο ματς ξανά, όμως στο 89′ οι Πορτογάλοι πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με πολύ ωραίο γκολ του Παουλίνιο.

Οι συνθέσεις:
Μπεσίκτας: Ντεστάνογλου – Ροζιέ, Ουέλιγκτον, Βίντα, Ενσκαλά – Πιάνιτς, Σόουζα – Γκεζάλ, Τεϊσέιρα, Λάρέν – Μπατσουαγί.
Σπόρτινγκ: Αντάν – Ινάσιο, Κοάτες, Φεντάλ – Πόρο, Νούνιες, Παλίνια, Ρέις – Πότε, Σαράμπια – Παουλίνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.