Γιουβέντους: Εκτός Ντιμπάλα, Μοράτα, ανησυχία για Ραμπιό

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει των υπηρεσιών των Μοράτα και Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους απέναντι στην Τσέλσι (29/9, 22.00).

Οι “νέοι” είναι πεινασμένοι για την Ευρώπη και η Γιούβε εξαρτάται από τους διεθνείς Ιταλούς ενάντια στους πρωταθλητές Ευρώπης. Πάολο Ντιμπάλα και Αλβάρο Μοράτα αποκλείονται με τραυματισμούς και ο Αλέγκρι αναμένεται να τους αντικαταστήσει με τους Μόιζε Κεν και Φεντερίκο Κιέζα.

Η Τσέλσι έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και η Γιουβέντους αναμένεται να παίξει με τους Κιέζα και Κεν για πρώτη φορά μετά το 3-2 επί της Σπέτσια. Ο Κεν πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στο Τορίνο κόντρα στους Ακουιλότι, και ο Κιέζα βοήθησε να μετατραπεί το 1-2 σε 3-2 στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν το μοναδικό γκολ του Κιέζα σε πέντε παιχνίδια της Serie A αυτή τη περίοδο. Ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα, δεν έπαιξε στην Σουηδία με την Μάλμε (0-3) στην πρεμιέρα του φετινού Champions League. Ο Ιταλός, ο οποίος σκόραρε τέσσερις φορές σε οκτώ παιχνίδια του Champions League την περασμένη περίοδο. Ο Κεν έπαιξε πέντε φορές στην διοργάνωση κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας με την Μεγάλη Κυρία, αλλά δεν έχει σκοράρει ακόμα στον θεσμό με την ιταλική ομάδα. Συνέβαλε, ωστόσο, με τρία γκολ σε εννέα εμφανίσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν την προηγούμενη περίοδο. Εάν ο Αλέγκρι αποφασίσει να προχωρήσει σε ένα σχήμα 4-4-2, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Κιέζα και Κεν μπροστά, αλλά θα μπορούσε επίσης να επιλέξει ένα 3-5-2 με την Κιέσα στα άκρα και τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι δίπλα στην πρώην επιθετικό της Έβερτον.

Τέλος, ο Αλέγκρι προβληματίζεται για την αγωνιστική κατάσταση του Γάλλου Αντριέν Ραμπιό ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.