Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: “Απόδραση” στο 90′! (vids)

Με γκολ του Ροντρίγο στο 90ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης… απέδρασε από το Μιλάνο με τους βαθμούς της νίκης, επικρατώντας 1-0 της Ίντερ στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Champions League.

Με γκολ του Ροντρίγο στο 90ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης… απέδρασε από το Μιλάνο με τους βαθμούς της νίκης, επικρατώντας 1-0 της Ίντερ στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ” ΣΕΡΙΦ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Αν και η Ίντερ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προβλημάτισε αρκετές φορές τους “Μερένχες”, η ομάδα του Αντσελότι βρήκε τον τρόπο για να πάρει τη νίκη στο “Τζουζέπε Μεάτσα” με δυο… εμπνεύσεις του τεχνικού των Μαδριλένων. Ο Αντσελότι έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο τους Καμαβινγκά και Ροντρίγο και οι δύο παίκτες ήταν αυτοί που συνεργάστηκαν στο τέρμα που πέτυχε ο Βραζιλιάνος επιθετικός με πλασέ από κοντινή απόσταση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν “χορταστικό”, καθώς οι δύο ομάδες έκαναν 18 τελικές προσπάθειες, ενώ στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε συντηρητικό με τον Ροντρίγο να “χτυπάει” στο φινάλε και να δίνει τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς (55′ Ντιμάρκο), Τσαλχάνογλου (65′ Βιντάλ), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (84′ Βετσίνο), Νταρμιάν (55′ Ντάμφρις), Μαρτίνεζ (65′ Κορέα), Τζέκο

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαγιάλ, Μιλιτάο, Φερνάντεζ, Αλάμπα, Μόντριτς (80′ Καμαβινγκά), Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Λούκας (66′ Ροντρίγο), Μπενζεμά, Βινίσιους Τζούνιορ (92′ Ασένσιο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.