Ρεάλ: Έτοιμος για top-10 o Kαμαβινγκά

Ο Γάλλος κεντρικός χαφ ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε αναμέτρηση Champions League με τη φανέλα των «μπλάνκος» και να εισέλθει σε ένα ιδιότυπο club.

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά κατάφερε να πετύχει γκολ στο ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκοντας δίχτυα στην αναμέτρηση με τη Θέλτα για τη 4η αγωνιστική της La Liga.

Ο νεαρός Γάλλος χαφ ετοιμάζεται να ζήσει και την εμπειρία του Champions League φορώντας τη φανέλα των «μπλάνκος», κάτι που βίωσε με τη Ρεν την προηγούμενη σεζόν.

Εάν όντως επιλεγεί από τον Κάρλο Αντσελότι για τον αγώνα στο Σαν Σίρο απέναντι στην Ίντερ (15/9, 22:00) τότε σε ηλικία 18 ετών και 311 ημερών θα μπει στο top-10 των ποδοσφαιριστών των Μαδριλένων με τη μικρότερη ηλικία στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Πρώτος και μοναδικός 17αρης, ο Χεσέ Ροδρίγεθ, που είχε αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση με τη φανέλα της Ρεάλ όντας 17 ετών και 354 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως γενικά το ρεκόρ του νεαρότερου ποδοσφαιριστή στο Champions League το κατέχει ο Γιουσουφά Μουκόκο της Ντόρτμουντ, αγωνιζόμενος σε ηλικία 16 ετών και 18 ημερών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.