CH/L Group F: Μπισάκα και Λίνγκαρντ έσπρωξαν τη Μάντσεστερ Γ. στην ήττα από την Γιούνγκ Μπόις (hls)

Ένα ολέθριο σφάλμα του Λίγκαρντ στις καθυστερήσεις, έδωσε την ευκαιρία στον Τζόρνταν Σιεμπατσέου να πετύχει το γκολ που έδωσε τη σπουδαία νίκη στη Γιουνγκ Μπόις.

Είχε προηγηθεί η αποβολή του Γουάν Μπισάκα μόλις στο 35ο λεπτό, που αποδείχτηκε κομβική για τη συνέχεια της αναμέτρησης. Με αριθμητικό πλεονέκτημα η ελβετική ομάδα πίεσε πολύ στο 2ο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει την σπουδαία νίκη στο τέλος, με το παιδαριώδες σφάλμα του Λίνγκαρντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ δεν συνέχισε την καλή παράδοση που είχε «χτίσει» στις πρεμιέρες, με μόλις μία ήττα σε 21 ματς και έχασε απέναντι στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του 6ου ομίλου.

Μόλις 13 λεπτά χρειάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να σκοράρει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο Champions League, μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στη Νιούκαστλ στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Η μαγική ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες, έδωσε την ευκαιρία στον Πορτογάλο να σκοράρει για 135η φορά στη διοργάνωση, τη βραδιά που έπιασε σε συμμετοχές στην πρώτη θέση με 177, τον Ίκερ Κασίγιας. Επίσης σκόραρε απέναντι σε 36ο διαφορετικό αντίπαλο στο Champions League. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει καλύτερο ρεκόρ στο θεσμό (36 και για τον Μέσι).

Στο 35ο λεπτό η ομάδα του Σόλσκιερ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Άαρον Γουάν-Μπισάκα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μάρτινς Περέιρα, ο πρώτος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» που βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα σε αγώνα για το Champions League, από το 2013.
Στο 66′ η Γιουνγκ Μπόις ισοφάρισε, με προβολή του Ενγκαμαλέου μετά από γύρισμα του Ελία για να έρθει στην τελευταία φάση η νίκη με γκολ-δώρο.

Γιουνγκ Μπόις: Μπαλμός, Χέφτλi (83΄Σουλεζμάνι), Καμαρά, Λάουπερ, Γκαρσία, Σιέρο (46; Σιεμπατσέου), Περέιρα (82΄Ρίντερ), Φάσναχτ, Εμπίσερ, Ενγκαμαλέου, Ελία (90+2΄Κανγκά)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Πογκμπά, Φρεντ (89΄Μαρσιάλ), Σάντσο, Φερνάντες (72΄Λίνγκαρντ), Φαν Ντε Μπέεκ, Ρονάλντο (72΄Μάτιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.