Champions League: Άντεξαν και μπήκαν ομίλους Μπενφίκα, Γιούνγκ Μπόιζ, Μάλμε (hls)

Με «νύχια και με δόντια» και παρακαταθήκη τις νίκες τους στο πρώτο αγώνα οι Μάλμε, Μπενφίκα και Γιούνγκ Μπόιζ τα κατάφεραν! Θα βρίσκονται στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αϊντχόφεν-Μπενφίκα 0-0

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κατέβασε «ρολά» και στο δεύτερο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και δικαιότατα θα βρεθεί στους ομίλους. Μετά το 2-1 στο «Ντα Λούζ» οι «αετοί της Λισαβώνας» αμύνθηκαν υποδειγματικά στην Ολλανδία και παρότι έμειναν με 10 παίκτες λίγο μετά το ημίωρο (αποβολή Λούκας Βερίσιμο), τα κατάφεραν. Η Μπενφίκα στα προκριματικά είχε αποκλείσει και την Σπαρτάκ Μόσχας με 2 νίκες, ενώ η Αϊντχόφεν θα παίξει στο Europa League.

Φερεντσβάρος-Γιούνγκ Μπόιζ 2-3

Οι Γιούνγκ Μπόιζ επιστρέφουν στους ομίλους και το κάνουν… in style που θα έλεγαν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Με δύο νίκες, με δύο «χορταστικά» 3-2! Οι Ελβετοί βρήκαν πρώτοι δίχτυα στο 5ο λεπτό με τον Ζέσιγκερ αλλά πριν το 30λέπτο οι Μαγυάροι ανέτρεψαν την κατάσταση. Βίνγκο στο 18′ και Μάε στο 27′ τα γκολ. Η ομάδα του Βάγκνερ έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και στο 56ο λεπτό με τον Φάσναχτ ισοφάρισε (2-2) Στο 64’ο Λαιντούνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη την είχε δει πέντε λεπτά νωρίτερα). Στο 72′ ο Σιεμπατσέου έχασε πέναλτι για τους Ελβετούς αλλά στις καθυστερήσεις ο Μαμπίμπι υπέγραψε τον θρίαμβο.

Λουντογκόρετς-Μάλμε 2-1

Η Λουντογκόρετς του Πιέρου Σωτηρίου νίκησε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση στους ομίλους καθώς στη Σουηδία η Μάλμε είχε νικήσει 2-0. Μετά την πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού, η βουλγαρική ομάδα αποκλείστηκε και θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League. Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, ο Νεντιάλκοφ στο 10ολεπτό έδωσε ελπίδα στους γηπεδούχους αλλά στο 42′ ο Μπιρμάντσεβιτς ισοφάρισε και ουσιαστικά χάρισε τη πρόκριση στους Σουηδούς. Ο Σωτηρίου σκόραρε με τη συμπλήρωση μίας ώρας με πέναλτι αλλά η Λουντογκόρετς όσο και αν πίεσε, γκολ δεν βρήκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.