Μπάτζι: “Καλοί παίκτες Μπα και Σισέ”

Ο Στέφαν Μπάτζι μίλησε για το επαναληπτικό παιχνίδι της Λουντογκόρετς με τον Ολυμπιακό (10/8, 21:00μ.μ -NS2HD), αλλά και του Μπα και Σισέ των "ερυθρόλευκων" που έχουν φορέσει και το εθνόσημο.

Η πρόκριση είναι ο μοναδικός στόχος του Στέφαν Μπατζί, κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Μάλιστα ο Σενεγάλος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους Μπα και Σισέ, οι οποίοι είναι αξιόλογοι παίκτες και έχουν καταφέρει να αγωνιστούν με το εθνόσημο της πατρίδας τους.

«Θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι στη διάρκεια του ματς. Έχουμε αυτοπεποίθηση μετά το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε υπομονή και πίστη για το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, έχει παίκτες από τη Σενεγάλη και κάποιους άλλους πολύ καλούς. Και γι΄αυτούς η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και για να το πετύχουμε πρέπει να έχουμε ενέργεια και καλή απόδοση. Ο Σισέ και ο Μπα είναι πολύ καλοί παίκτες, δεν τους γνωρίζω προσωπικά καθώς δεν παίξαμε μαζί, αλλά έχουν φτάσει μέχρι την εθνική ομάδα της πατρίδας μας. Τους εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα τους, όμως αύριο αυτοί θα είναι με τα ερυθρόλευκα και εγώ με τα πράσινα! Και θα κοιτάξουμε την πρόκριση της ομάδας μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας