Νταμπράουσκας: “Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50%-50%”

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Λουντογκόρετς για το ματς με τον Ολυμπιακό και στις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η κάθε ομάδα.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League είναι στη μέση τόσο για την Λουντογκόρετς όσο και για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Μάλιστα ο τεχνικός της βουλγάρικης ομάδας αναφέρθηκε στους “ερυθρόλευκους” χαρακτηρίζοντας τους ως δύσκολο αντίπαλο.

Παράλληλα σχολίασε και την αναμέτρηση στην Αθήνα, στην οποία η Λουντογκόρετς είχε καλή απόδοση κάτι που θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν και την Τρίτη (10/8, 21:00μ.μ NS2HD).

«Πριν από το παιχνίδι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά στο γήπεδο φαίνονται και κρίνονται όλα. Αν θα παίξει κάποιος επιθετικά ή αμυντικά. Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε καλή απόδοση στην Αθήνα, αλλά τώρα πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι για τις ευκαιρίες που χάσαμε εκεί, αλλά δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από το αποτέλεσμα που ήταν καλό. Στην έδρα μας θα είμαστε καλύτεροι, ξέρουμε το περιβάλλον, θα έχουμε τον κόσμο μας. Πολλά θα κριθούν σε λεπτομέρειες και σε μικρές αποφάσεις μέσα στο ματς, θα έλεγα ότι οι πιθανότητες πριν από την έναρξη για πρόκριση είναι 50%-50%. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολη ομάδα, είχε κάποια προβλήματα απουσιών στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν μπορώ να προβλέψω και να ξέρω την αυριανή ενδεκάδα του. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι και με αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δεν δίνουμε τόση έμφαση σε αυτό, κοιτάζουμε την ομάδα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.