Σεμέδο: “Θέλω ένα γκολ με Λουντογκόρετς, σημαντικό να κερδίσουμε”(vid)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς (Novasports1HD, 22:00μ.μ), αλλά και για το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το γκολ που θα ψάξει κόντρα στους Βούλγαρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την συνεργασία με τον Μάρκοβιτς: “Είναι πάρα πολύ θετικό ότι έχουμε καλή συνεργασία με τον Μάρκοβιτς. Όχι όμως μόνο με εκείνον, αλλά και με τον Σωκράτη και τον Μπα, γι’ αυτό η άμυνα μας είναι τόσο δεμένη. Τώρα όμως πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς”.

Για το παιχνίδι με την Λουντογκόρετς και τις διαφορές με την Νέφτσι: “Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Όλα είναι δύσκολα βρισκόμαστε στο Champions League. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να κερδίσουμε την Λουντογκόρετς”.

Για το ρόλο του αρχηγού στο ματς με την Νέφτσι: Ήταν μια περήφανη στιγμή για έμενα, ειδικά από τη στιγμή που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και στο Champions League. Είναι τιμητικό να είμαι αρχηγός, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παίζω στον Ολυμπιακό και σε μια μεγάλη διοργάνωση”.

Αν έχει γκολ για το παιχνίδι με την Λουντογκόρετς: “Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε, θα με έκανε ευτυχισμένο ένα γκολ αν είναι να βοηθήσω την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.