Λουντογκόρετς: Δε φοβάται τον Ολυμπιακό ο Νταμπράουσκας

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε πως η Λουτογκόρετς δε φοβάται τον Ολυμπιακό και θα παλέψει για την πρόκριση.

Ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου των “ερυθρολεύκων” δήλωσε πως η ομάδα του δε φοβάται κανένα αντίπαλο. Επίσης, αναφέρθηκε και στην πρόκριση κόντρα στη Μούρα.

Αρχικά, ο Νταμπράουσκας δήλωσε για τον Ολυμπιακό: “Δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλο εμπόδιο για εμάς ή όχι τόσο μεγάλο. Όλοι γνωρίζετε πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Δεν υπάρχει όμως ομάδα που να φοβόμαστε να παίξουμε απέναντί της. Θέλουμε τη μπάλα στα πόδια μας και για να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς μας με το ποδόσφαιρο που παίζουμε”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Μούρα: “Ήταν πολύ δύσκολο το ματς με τη Μούρα. Το Champions League είναι ακριβώς αυτά τα ματς. Αντιδράσαμε καλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Πετύχαμε δύο ωραία γκολ, ειδικά το δεύτερο, που έστρεψε τα πράγματα υπέρ μας. Περιμέναμε να ανοίξουν, να παίξουν πιο επιθετικά και αυτό έγινε. Νομίζω ότι αυτά ήταν δύο πολύ καλά ματς για εμάς. Νομίζω ότι η Μούρα έπαιξε οργανωμένα, με σχέδιο. Μας έκανε να νιώσουμε άβολα. Αν και πήραμε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, σίγουρα αντιστάθηκαν. Ίσως, μας έλειπε η ενέργεια και η αποφασιστικότητα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ωστόσο, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την Ευρωπαϊκή μας παρουσία μέχρι και τον Δεκέμβριο. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία να κάνουμε το επόμενο βήμα στην πορεία προς τους ομίλους του Champions League. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μη σταματάμε μετά το γκολ αλλά να ψάχνουμε για περισσότερα τέρματα. Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε τρία γκολ. Θέλουμε να χτίσουμε μια καλή ομάδα παικτών που θα κυριαρχήσουν με την μπάλα στα πόδια. Νομίζω ότι έχουμε αποδώσει στο απαιτούμενο επίπεδο. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στους αγώνες του Champions League. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα λάθη και από αύριο θα αρχίσουμε να τα δουλεύουμε και θα προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα, ο οποίος δεν είναι λιγότερο σημαντικός. Σίγουρα έχουμε βάθος και ποιότητα. Έχουμε μια καλή ομάδα στην οποία μπορούμε να βασιστούμε για να κάνουμε διάφορα πράγματα. Πρέπει να αναλύσουμε καλά τους αντιπάλους μας. Στο τέλος, στηριζόμαστε στον εαυτό μας. Κάναμε το ίδιο σήμερα και είμαστε χαρούμενοι που προχωράμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.