Champions League: Πρόκριση για Κλουζ και Μίντιλαντ

Η Κλουζ νίκησε την Λίνκον και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και η Μίντιλαντ άφησε εκτός της Σέλτικ!

Η Κλουζ επικράτησε με 2-0 την Λίνκον και σε συνδυασμό με τη νίκη και στο πρώτο παιχνίδι με 2-1, πήρε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 18΄ άνοιξε το σκορ. Ο Σεστόρ μετά από ασίστ του Σίγκουργιονσον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 27 οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία με τον Μπρίτο με τον Αρλάουσκις να βγάζει σπουδαία επέμβαση.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58, ο Σίγκουργιονσον με δυνατό σουτ νίκησε τον πορτιέρε της Λίνκον, Σολέρ Ορτούνο για να διαμορφώσει το τελικό 2-0! Στον επόμενο γύρο, η Κλουζ, θ΄αντιμετωπίσει την Γιουνγκ Μπόις.

Η Μίντιλαντ νίκησε 2-1 την Σέλτικ και μάλιστα με ανατροπή για να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν αξιόλογες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο 48΄ο ΜακΓκρέγκορ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον πορτιέρε της Μίντιλαντ για να κάνει το 1-0! Στο 61 ο Τζειμς Φόρεστ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 2-0. Στο ίδιο λεπτό ήρθε η απάντηση της Μίντιλαντ! Ο Σίστο έκανε τη σέντρα και ο Άουερ Μαμπίλ με κεφαλιά έκανε το 1-1! Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τον Ονιεντίκα στο 94!
Στον επόμενο γύρο θ΄αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.