Ολυμπιακός: Δεν τον τρομάζουν αυτοί οι αντίπαλοι

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο β' προκριματικό γύρο του Champions League δεν είναι ομάδες που μπορεί να ανησυχήσουν τους "ερυθρόλευκους"

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη σημερινή (16/6) κλήρωση για το β’ προκριματικό γύρο του Champions League περιορίστηκαν σε μόλις 6 από 18, καθώς μετά από υποκλήρωση τα εννέα ζευγάρια έγιναν μόλις τρία. Οι «ερυθρόλευκοι» τοποθετήθηκαν στους ισχυρούς του 2ου γκρουπ, μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα και το νικητή της συνάντησης Τέουτα (Αλβανία)- Σέριφ Τιρασπόλ.

Ως εκ τούτου, η πειραϊκή ομάδα θα κληρωθεί με μία από νικήτριες ομάδες που τοποθετήθηκαν στο γκρουπ και είναι οι Κόναχ Κουέι Νόμαντς (Ουαλία)/Άλασκερτ (Αρμενία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)/Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) και Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)/Καϊράτ Αλμάτι (Καζακστάν). Όπως γίνεται αντιληπτό, οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι αντίπαλοι δεν είναι ομάδες που τρομάζουν τον Ολυμπιακό.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που έχει επιπλέον ενδιαφέρον για τους “ερυθρόλευκους” είναι η χώρα προέλευσης του αντιπάλου του, όποιος είναι αυτός τελικά. Αυτό έχει να κάνει με το ταξίδι που θα χρειαστεί να κάνει η ομάδα, η οποία θα προέρχεται από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που σημαίνει ότι η κούραση είναι δεδομένη, οπότε η απόσταση θα προσθέσει επιπλέον κόπωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.